Лайм

Спідниця з капелюшком: 7 стильних образів на сезон весна-літо 2020

Як носити спідниці з шапками і виглядати модно

Цієї весни в моду вривається незвичайне поєднання - спідниця і головний убір. І найцікавіше те, що мова йде не тільки про елегантні капелюшки. У цьому матеріалі ми розповімо вам все про новий писк моди, щоб ви могли підібрати найяскравіші луки на кожен день.

Почнемо з класики. Маленький капелюшок буде мати гарний вигляд зі спідницею-олівцем і оверсайз-светром або кофтою. Цей образ чудово підійде на кожен день, особливо в поєднанні зі світлими кросівками.

Капелюшки з більш широкими полями добре виглядають з довгими спідницями і короткими курточки. Доповнити образ можна грубими черевиками і незвичайними аксесуарами.

Світлий капелюх буде прекрасно гармоніювати з легким сукнею або повітряної спідницею і блузою. Що стосується взуття, під таке вбрання можна надіти туфлі-човники.

Не варто забувати і про еклектику. Коротку спідницю, сорочку і чобітки можна доповнити шапочкою-біні або шапкою з помпоном. Особливо зручним і актуальним такий образ буде в прохолодні весняні дні.

З класичної спідницею по фігурі і простим топом можна надіти кепку. Доповнять образ кросівки, невелика сумочка і цікаві сережки.

Що стосується еклектики, незвичайний і красивий хід - шапочка біні, легкий светр і довга повітряна спідниця. Такий образ виглядає повітряним і романтичним, при цьому зберігаючи тепло і затишок.

І, звичайно ж, не можна не сказати про берети. Їх можна носити практично з чим завгодно. Наприклад, такий головний убір буде дуже добре виглядати зі спідницею-плісе, однотонним верхом і класичними човниками.

  • Раніше ми розповіли про 10 невдалих речей, які вже давно вийшли з моди .
  • Весна - час романтики, легкості і приємних довгих прогулянок. У цьому сезоні варто віддати перевагу більш елегантною одязі, щоб ще сильніше підкреслити весняний настрій. В окремому матеріалі ми розповімо вам, які спідниці в тренді цієї весни , і з чим можна їх носити.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно