Лайм

Час перебрати мамину шафу: модні джинси, які повернулися до нас з 90-х

Модні моделі штанів, які повернулися із минулого

Кажуть, що мода циклічна. І це вірно, адже всі модні тренди рано чи пізно застарівають, а потім через якийсь час знову повертаються. У цьому матеріалі ми розповімо вам про трендові джинси, які повернулися в 2020 рік з яскравих дев'яностих.

Почнемо з так званих "Mom Jeans". Ці штани отримали своє ім'я через те, що є практично у кожної американської мами. "Мамині джинси" - це штани вільного прямого крою з середньою талією. Також зазвичай на них є досить великі кишені. Носити цю модель можна з коротким топом і кросівками, якщо ви хочете створити крутий повсякденний образ. Або ж з блузою по фігурі і човниками, якщо потрібно виглядати більш стримано.

Фото: pinterest.com

Багато хто чув про те, як колись модники фарбували свої джинси відбілювачем. Зараз це знову стало трендом. Правда, мало хто займається створенням дизайну самостійно. Хоча це було б дуже вигідно, адже в магазинах модні "вибілені" джинси зараз коштують на порядок дорожче за прості моделі.

Фото: pinterest.com

Ще один схожий тренд - джинси з бахромою. Чому схожий? Тому що його теж легко відтворити своїми руками. Достатньо просто відрізати нижню частину штанини і гарненько розпустити тканину за допомогою шпильки.

Фото: pinterest.com

Джинси- "варенки" вже стали справжньою легендою. І в 2020 про цю легенду вирішили згадати трендсеттери. Такі штани раніше спеціально виварювали, щоб домогтися бажаного відтінку. Зараз же можна просто купити готовий шедевр. Але хіба не цікавіше зробити його самостійно?

Фото: pinterest.com

Ще один цікавий тренд - джинси з вишитими малюнками. Вишивка може бути як машинною, так і зробленою своїми руками. Ідеально акуратними візерунки бути не повинні, тому не бійтеся проявляти креатив і придумувати найбільш незвичайні варіанти.

Фото: pinterest.com

Варто також згадати джинси з яскравими малюнками. Намалювати щось довговічне на брюках можна за допомогою спеціальної фарби для одягу. Зазвичай вона продається в магазинах для шиття і рукоділля. Хоча умільці стверджують, що звичайний акрил теж годиться для подібних цілей.

Фото: pinterest.com

  • Раніше ми розповіли про 10 невдалих речей, які вже давно вийшли з моди .
  • Також читайте на theLime про 10 стильних сумок 2020 року. У цьому матеріалі ми покажемо вам 10 найактуальніших сумок, які підійдуть як для походу в кафе і театр, так і для повсякденного носіння.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей