Лайм

Виглядає багато, говорили вони: 10 безглуздих помилок в одязі, яких давно пора уникати

Найгірші антитренды в одязі та взутті цього сезону

Колись давно багато модниць вірили, що одяг повинен виглядати дорого. Правда, що саме означає це "дорого" їм ніхто не пояснив. Через це стали популярними багато вкрай дивних предметів гардеробу, які можна зустріти на вулицях і сьогодні. Саме про них ми розповімо вам в цьому матеріалі.

Речі з логотипами брендів. Іноді бренди самі випускають продукцію зі своїми лого. Але найчастіше вони роблять це акуратно, не надто привертаючи увагу до напису або орнаменту. Що ж стосується величезних літер "D&G" на всю сумку - такі речі точно варто заховати подалі, щоб не виглядати дивно.

Фото: pinterest.com

Високий каблук. Занадто високі туфлі давно не є модними. Цей тренд був популярним в 2007 році, але до 2020 він остаточно пішов у небуття. І про нього точно варто забути.

Фото: pinterest.com

Ще одна подібна проблема - недоречний каблук. Туфлі на шпильці під час прогулянки лісом, поїздки в метро або походу на важливу співбесіду - ознака відсутності смаку.

Фото: pinterest.com

Натуральні шуби. На початку літнього сезону цей антітренд не є актуальним, але про нього все одно варто нагадати, щоб уникнути помилок в майбутньому. Шуби все ще можна носити, якщо вони виконані з штучного хутра. А натуральне хутро вже давно бойкотують практично всі серйозні модні будинки в світі.

Фото: pinterest.com

Відверті сукні. Міні в поєднанні з декольте теоретично може існувати на вечірці. Але для походу в ресторан, на прогулянку і, тим більше, на роботу такий фасон точно не годиться.

Фото: pinterest.com

Маленькі сумочки практично під будь-який наряд. Купальник, плаття, пуховик - до всього цього багато дівчат надягають маленькі сумочки-клатчі, абсолютно не замислюючись, чи підходить взагалі цей аксесуар. А він не підходить просто категорично до деяких образів. Наприклад, до спортивного наряду, дутих курток і так далі.

Фото: pinterest.com

Джинси з блискітками. Цей дивний популярний елемент гардероба світові стилісти намагаються знищити вже дуже давно. Але до сих пір всі їхні спроби закінчуються провалом. Ну дуже вже люблять деякі жіночки носити такі штани.

Фото: pinterest.com

Піжамні костюми і пухнасті капці. Такі наряди вже давно вибули зі списків модних трендів. Зараз вони вважаються ознакою поганого смаку.

Фото: pinterest.com

Пакети з дорогих магазинів та Dute Free замість сумок. Так, і таке теж часто зустрічається. Багатьом здається, що демострація такого пакета ніби говорить про статок. Але насправді виглядає це безглуздо і дивно.

Фото: pinterest.com

Літні капелюхи з широкими полями. Звичайно, є жінки, яким дуже личить такий фасон. Але багато хто виглядає в подібних головних уборах зовсім не так, як красуні з глянцевих журналів. Дуже часто такий капелюх перетворює симпатичну дівчину на гриб мухомор. І це точно не кращий образ для прогулянки.

Фото: pinterest.com

  • Раніше ми розповіли, як вибрати босоніжки на літо і з чим носити їх точно не варто.
  • Також читайте на theLime про 10 стильних сумок 2020 року. У цьому матеріалі ми покажемо вам 10 найактуальніших сумок, які підійдуть як для походу в кафе і театр, так і для повсякденного носіння.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей