Лайм

Модна шпаргалка: 10 нестандартних сумок на осінь 2020

Наймодніші сумочки на вересень, жовтень і листопад

Осінь вже майже на порозі, тому пора подумати про те, як одягатися в цьому сезоні і які аксесуари використовувати. У цьому матеріалі ми вирішили розповісти вам про наймодніші сумочки, які будуть в тренді восени 2020.

У цьому сезоні найбільш модними будуть кремові, нюдові та пастельні відтінки. Це стосується не тільки одягу, але і аксесуарів, тому сумочки подібних кольорів теж будуть в тренді.

Фото: saitnovostey.ru

Плетені сумки - один з головних модних хітів сезону. Вони відмінно поєднуються як з повсякденним, так і з більш діловим одягом.

Фото: womensays.com

Також в моду повертаються речі "під старовину". Можна купити таку сумку в магазині, але для початку варто уважно подивитися, чи не завалялося щось подібне у вас в коморі.

Фото: womennn.foop.club

Мінімалізм став модним трендом ще кілька сезонів тому. Восени він продовжить бути актуальним, тому аксесуари з великою кількістю деталей і прикрас поки краще змінити на більш прості моделі.

Фото: pinbags.blogspot.com

Що стосується принтів і візерунків, в моді смужка, клітина і різні геометричні фігури. Такі сумочки можна носити практично з будь-яким луком.

Фото: 12.bootslover.club

Великі плетіння зараз дуже актуальні. Такі сумки будуть чудово виглядати з діловим костюмом, сукнею, пальто. Також вони відмінно доповнять образ кежуал.

Фото: womensays.com

Цієї осені варто звернути увагу на сумочки незвичайних форм і фасонів. Круглі, квадратні, трикутні - всі подібні моделі зараз будуть дуже модними.

Фото: fashionista.com

Пам'ятайте, колись була мода на авоськи? Зараз вона знову повернулася, але з однією зміною - авоська не повинна бути прозорою, тобто, під сіткою обов'язково має бути підкладка.

Фото: amazon.com

Прості сумочки-мішечки будуть в тренді аж до весни. Тому, якщо ви вирішите придбати таку сумку зараз, вона прослужить вам досить довго. До того ж, такий аксесуар є дуже практичним і зручним.

Фото: postila.ru

Модні плетені сумки можуть бути не тільки однотонними, але і кольоровими. Якщо вам не лінь трохи попрацювати, можна зв'язати таку сумочку самостійно, використовуючи будь-які відтінки на ваш смак.

Фото: womensays.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Мають бути в гардеробі кожної жінки: 6 фасонів модних брюк сезону

Дизайнери представили трендові фасони штанів на сезон 2024-2025

Металевий блиск і 101-ша варіація френчу: модний манікюр осені-2024

Дизайнери запропонували новинки дизайну і модні ідеї манікюру на осінь 2024

"Дуже скромно": що відомо про новий модний тренд, що підірвав TikTok

Стиль демюр захопив ТікТок і став модною сенсацією сезону 2024-2025 - розповідаємо про його особливості