Лайм

9 суконь на зиму, в яких тепло та стильно: чим замінити светри та худи

Які фасони сьогодні в тренді

Багато модниць вважають, що сукня - це одяг для весняно-літнього сезону, а для зими краще вибирати теплі брюки з високою посадкою або практичні джинси. Однак і для прохолодних днів можна підібрати такі сукні, які будуть не тільки стильними, але й практичними. theLime вирішив зробити добірку з найбільш затишними моделями сезону.

Якщо ви боїтеся замерзнути, вибирайте сукні з ангори - дуже м'якою на дотик вовняної тканини з характерним ніжним ворсом, яку отримують з волосків ангорського кролика, який був так названий за свою довгу шерсть по аналогії з однойменною козою.

Сукня з ангори буде не тільки практичним, але й стильним рішенням: ви можете підкреслити лінію талії шкіряним ременем, а доповнити образ чобітками на високих підборах.

Фото: pinterest.com

Ще одним варіантом для прохолодного дня буде сукня-водолазка. Ви можете вибрати як модель по фігурі, так і модний цього року оверсайз. Доповнити образ можна масивною біжутерією у вигляді ланцюгів, які теж в цьому сезоні на піку популярності.

Фото: pinterest.com

Для походу в театр або на світський захід можна обрати сукню з оригінальним кроєм і лінією декольте. До такого вбрання підберіть взуття в тон і непомітні аксесуари.

Фото: pinterest.com

Для тих, хто втомився від одноманітності, радимо звернути увагу на в'язане плаття з рукавами іншого кольору. Доповнити образ можна аксесуарами, які поєднують в собі два кольори, ідентичних кольорам на сукні.

Фото: pinterest.com

Якщо ви не боїтеся холоду і любите привертати увагу оточуючих, вибирайте сукню з відкритими плечима. Такий варіант ідеально підійде для походу в кіно або на вечірку. Доповніть лук високими ботфортами і зручною сумочкою-клатчем.

Фото: pinterest.com

Ще один вдалий варіант на зиму - светр-плаття. Це подовжений светр або коротка в'язана сукня. Даний вид одягу може бути як приталеним, так і в стилі оверсайз, з коміром або без, а також його можна поєднувати з різним взуттям, створюючи незвичні образи.

Фото: pinterest.com

Зазначимо, що в моді зараз речі з широкими та об'ємними рукавами. Навіть в'язане плаття з такою оригінальною деталлю додасть вашому образу якоїсь романтики. А доповнити лук можна стильними ботильйонами.

Фото: pinterest.com

Модним варіантом також буде вовняне плаття максі з капюшоном і шкіряними рукавами. З такою сукнею відмінно поєднуватимуться грубі черевики на масивній підошві.

Фото: pinterest.com

Для романтичного побачення вибирайте трикотажну сукню зі спідницею плісе. Така річ додасть вишуканості та витонченості вашому образу.

Фото: pinterest.com

  • Раніше ми розповіли про те, як і з чим поєднувати берет, щоб виглядати стильно.
  • Читайте також на theLime, як носити короткі брюки і не мерзнути.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно