Лайм

Спідниця-олівець знову в моді: 10 стильних луків, які підкреслять фігуру

З чим носити цю модну річ

У гардеробі кожної модниці повинні бути речі, які вважаються класикою: маленька чорна сукня, біла блуза, кашемірове пальто, туфлі-човники і спідниця-олівець. Тим більше, що в цьому сезоні такий фасон спідниці знову повертається в модні тренди. theLime вирішив підібрати для вас стильні ідеї, з чим носити спідницю-олівець.

Зазначимо, що спідниця-олівець - це спідниця, що облягає стегна, зазвичай довжиною до коліна, трохи вище або нижче коліна, а також до середини гомілки.

Вважається, що спідниця-олівець еволюціонувала з сукні-футляра (або як її ще називають маленьким чорним платтям), придуманої знаменитим французьким модельєром Коко Шанель в 1926 році. Таку спідницю можуть сміливо носити як дівчата з ідеальною фігурою, так і ті, у кого є пара зайвих кілограмів, так як цей фасон візуально "витягує" силует.

Давайте подивимося, з чим можна її комбінувати.

Чорна або сіра спідниця-олівець стане незамінною річчю в гардеробі ділової дівчини. Її можна носити як з водолазками, светрами, кардиганами і джемперами, так і з блузками і піджаками.

Фото: pinterest.com

Якщо у вас тонка талія, вам підійде спідниця-олівець із завищеною талією. У неї ви можете заправити блузку або тонку водолазку, створивши витончений силует.

Фото: pinterest.com

Стильний образ можна скласти і зі спідницею-олівцем з еко-шкіри або замші. Особливо ефектно виглядатимуть моделі з декоративними гудзиками, блискавками і з поясом.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - спідниця-олівець в клітинку. Цей принт не втрачає своєї актуальності ось вже кілька сезонів, головне - підберіть до такої спідниці однотонний верх і непомітні аксесуари. Взимку в якості верхнього одягу до такого комплекту можна обрати шубу зі штучного хутра, а навесні - кашемірове пальто.

Фото: pinterest.com

Також ви можете приглянути спідницю-олівець з деніму - така річ буде відмінним варіантом на весну і літо. Поєднувати її можна з блузою з об'ємними рукавами, а коли на вулиці спекотно - з різними бра і топами.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант, щоб урізноманітнити гардероб, спідниця-олівець незвичного кольору, наприклад, коричневого, пісочного або блакитного. Її можна скомбінувати з одягом більш нейтральних відтінків, а доповнити образ аксесуарами в тон до спідниці.

Фото: pinterest.com

Лук зі спідницею-олівцем доповнить капелюх, який у цьому році також б'є всі рекорди популярності. Вибирайте верх світлого кольору, а спідницю, взуття та капелюх - темного.

Фото: pinterest.com

Для створення романтичного образу підійде подовжена спідниця-олівець. Зазначимо, що пересуватися в спідниці такого фасону буде не дуже зручно. Однак якщо ви все-таки вирішили ризикнути - підберіть взуття на підборах, непомітний верх, сумочку, берет і рукавички.

Фото: pinterest.com

Також можна обрати спідницю-олівець з розрізом. Така річ буде добре виглядати з верхом, що складається з блузи і джемпера.

Фото: pinterest.com

Зі спідницею-олівцем можна скласти і casual-образ. Для цього вибирайте трикотажну модель довжини міді, яка відмінно поєднується з футболками або лонгслівами, кросівками і косухою.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей