Лайм

3 заборонені кольори в одязі на Новий рік 2022 – Водяний Тигр не оцінить

Перевірте свій новорічний образ

Лічені дні залишаються до Нового року, символом якого стане Водяний Тигр. Тому багато модниць у пошуках луків, які підкреслять їх переваги на святковій вечірці та приховають недоліки. Але не все так просто, адже слід враховувати не лише фасон, а й колірне рішення всього образу та його деталей. theLime розбирався, які відтінки нарядів можуть роздратувати Тигра і чим їх замінити.

Кислотні відтінки

Тигр не любить відвертий кітч і несмак, тому від яскравих луків у кислотних відтінках точно слід відмовитися. Це стосується неоново-жовтого, яскраво-рожевого, кислотно-зеленого та штучно-оранжевого. Краще підібрати сукню бежевого кольору та туфлі темно-шоколадного або зупинитися на синьо-блакитній гамі.

Фото: instagram.com

Червоний

Також під забороною усі відтінки червоного. На думку фахівців, вони асоціюються з вогнем і можуть налякати Водяного Тигра. Альтернатива – вбрання благородного бордово-коричневого відтінку з аксесуарами контрастного кольору.

Фото: instagram.com

Фіолетовий

Ще один колір, з яким потрібно бути обережним у новорічну ніч – це фіолетовий. Він, а також його всілякі відтінки (фуксія, рожевий, сливовий, пурпурний, баклажан), на думку астрологів, принесуть проблеми в 2022 році. Тому краще віддати перевагу нейтральним відтінкам бежевого, зеленого та коричневого.

Фото: instagram.com

Що стосується різних тваринних принтів або, як їх ще називають, анімалістичних (леопардового, зміїного або зебрового) – то думки фахівців розходяться. Одні стверджують, що вони категорично неприйнятні, оскільки можуть роздратувати господаря року, а інші навпаки, вважають, що смугасті та плямисті принти будуть доречними.

Нагадаємо про кольори, які найкраще підійдуть для святкування нового 2022 року:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей