Лайм

6 пастельних пальт на весну – як виглядає головний тренд сезону

Такий верхній одяг додасть образу елегантності та вишуканості

Лічені дні залишаються до приходу весни, а це означає, що чимало модниць вже зайнялися оновленням гардеробу. І якщо ви вже приглянули на весну модні фасони курток, поекспериментуйте також з пальтами. theLime підібрав для вас варіанти у вишуканій пастельній гамі.

Пастельні кольори – це неяскраві та м'які відтінки. Справа в тому, що слово "пастельний" (pastel - від італ. pastello, зменшувальне від pasta "тісто") походить від "пастель" тобто крейди, які мають ніжні відтінки. Пастеллю також називається твір, виконаний у даній техніці.

Це бліді похідні відтінки від хроматичних кольорів (тобто всіх кольорів колірного кола, крім білого, чорного та сірого). Будь-який колір насиченого відтінку має такий різновид – для цього достатньо додати до нього білий або блідо-жовтий колір. Такі відтінки нерідко використовують в інтер'єрі, а пастельні кольори в одязі у багатьох асоціюються з весняно-літнім сезоном.

Які ж пастельні пальта придивитися на весну-2022?

Для повсякденного луку підійде довге оверсайз-пальто ніжно-лимонного кольору. Носити його можна як із класичними діловими костюмами, так і з джинсами та міні-спідницями. Одягайте коротку спідницю, світшот і високі чоботи-труби. Доповніть образ пальтом пастельного кольору, мініатюрною сумкою і чорною кепкою.


Переглянути цей допис до Instagram

Розклад ZARA MANGOУКРАЇНА (@shestopalova.style)

Будь-який образ доповнить стильне пальто світло-рожевого відтінку з англійським коміром. Одягайте улюблені спортивні штани і худі, а також грубі черевики і вирушайте на прогулянку, або ж підберіть під нього лаконічну сукню, ботильйони на високих підборах і маленький клатч для походу в театр.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ПАЛЬТО УКРАЇНА (@victoria_style_ua)

Для стильного луку пригляньте двобортне пальто-тренч із бежевою клітинкою та цікавим акцентом оздобленням із еко-шкіри. Носити його можна з класичними брючними костюмами і туфлями-човниками або із широкими джинсами і зручними кросівками. Доповніть образ відповідними аксесуарами.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення MaryClothesShop (@maryclothesshop)

На більш теплу весну підберіть коротке пальто м'ятного відтінку з накладними кишенями. Носити його можна як із прямими, так і розкльошеними штанами, водолазкою та маленькою сумкою. Доповнять лук черевики на масивній підошві або ботильйони на високих підборах.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, розповсюджень

Для створення ділового образу підберіть пальто ніжно-блакитного відтінку з кокеткою та поясом. Надягайте під нього білу блузу, укорочені штани зі стрілками та ботильйони в тон. Доповнить лук брендова сумка та непомітні прикраси.


Переглянути цей допис до Instagram

Пальто, тренч, костюм (@vivalon.coat)

А для розслабленого луку вихідного дня пригляньте пальто на запах у клітинку фіолетового кольору зі спущеною лінією плеча. Одягайте під нього улюблений трикотажний костюм, що складається з брюк-палаццо та сорочки вільного крою. Доповніть образ зручними черевиками-челсі та маленькою сумкою-клатчем.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно