Лайм

Як виглядають наймодніші жіночі сумки 2022 року: топ-12 трендових моделей

Доповніть свої повсякденні образи стильним аксесуаром

Восени багато хто намагається оновити свій базовий гардероб новими трендовими речами та аксесуарами. І якщо ви вже приглянули кілька фасонів пальт та шапок на цей сезон, радимо також доповнити образи модними сумками. theLime зробив для вас добірку з найактуальнішими моделями.

Сумки з ланцюгами

Ось уже декілька сезонів поспіль на піку популярності сумки з декором у вигляді масивних ланцюгів. Ланцюг може виконувати як роль ручки від сумки, так і бути просто прикрасою.

Сумки на ланцюжку можна носити в одній руці, через плече або на одному плечі.

Можна вибрати як однотонну модель, так і з принтом у гусячу лапку чи анімалістичними мотивами.


Плюшеві та хутряні сумки

Найголовніший тренд осені-2022 – хутряні сумки, які чудово доповнять як ділові, так і повсякденні луки. Такі сумки можуть бути виконані як зі штучного, так і натурального хутра, або декоровані хутром у вигляді окантовки, смужок, вставок.

Хутряна сумка ідеально доповнить будь-який образ із теплим пальто, а особливо актуальним буде лук із сумкою та шубою з екохутра в одному кольорі.


Стьобані сумки

Продовжують бути актуальними і стьобані сумки в різних варіаціях: сумки-шопери, сумки-тоут, сумки через плече, сумки-месенджери або великі клатчі. Серед актуальних мотивів сезону ромби, смужки, об'ємні квадрати, а також новий тип стьобаних сумок з оздобленням у техніці "капітоні" (французька техніка обробки меблевої тканини, яка ще називається "каретною стяжкою).

На осінній сезон можна вибрати як яскраві моделі, так і монохромні. Поєднувати такий аксесуар можна з брюками та джинсами, об'ємними светрами та короткими куртками.

Сумки з принтом "монограми"

Залишаються в тренді й сумки з монограмами - тобто знаками, складеними зі з'єднаних між собою, поставлених поруч або переплетених одна з одною початкових букв імені та прізвища або зі скорочення цілого імені. На сьогоднішній день найвідоміші бренди розробили свої принти у вигляді різних монограм.

Така сумка стане чудовим доповненням до луків у стилі кежуал із джинсами, светрами, водолазками, куртками та пальто.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно