Лайм

Як виглядають наймодніші короткі жіночі стрижки: 5 трендів 2022 року

Поекспериментуйте з образами

Кожна дівчина хоче виглядати привабливо, незважаючи на погоду за вікном та пору року. І якщо ви вже знаєте, які брови вважаються модними цього року, радимо приглянути варіанти трендових стрижок. theLime ділиться свіжими ідеями.

Стрижка піксі

Стрижка піксі, дуже коротка і гостра, з акуратно підстриженими боками і потилицею, відмінний варіант для тих модниць, які хочуть бути в тренді. Така стрижка підійде власницям овального обличчя.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Короткий боб

Короткий боб – це сучасна та невимушена версія стрижки боб та довгої стрижки боб. Це ідеальна коротка стрижка 2022 року для жінок, які люблять вишуканість і елегантність. Такий варіант відмінно підходить для волосся будь-якого типу наприклад, тонкого або ослабленого, кучерявого або прямого. Як правило, стрижка боб на коротке волосся має довжину пасм до підборіддя або трохи вище. Спереду локони можуть бути злегка подовженими, а ззаду градуйованими або постриженими "сходинкою".

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Хвилястий боб

Wob (з англійської "wob" хвилястий боб) є хвилястою версією більш-менш короткої стрижки. Це невимушене розпатлане каре з чубчиком або без, яке підходить всім модницям з будь-якою формою обличчя.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Подовжений боб

Однією з найпопулярніших та стильних зачісок на середнє волосся у 2022 році стане подовжений боб або, як її ще називають, лонг боб. Подовжений боб підходить власницям будь-якої форми обличчя, візуально коригуючи овал. Він пом'якшує грубі риси, надаючи образу жіночності.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Стрижка з чубчиком

Це може бути короткий чубчик у стилі 80-х, або рваний чубчик, що створює враження недбалого шику. Також актуальні бічні чубчики, які ідеально підходять для тих, хто носить волосся набік.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей