Лайм

Стиліст підказала простий трюк, як зробити свій образ більш сучасним

Запам'ятайте його

Кожна з нас, незалежно від віку та зовнішніх даних, хоче виглядати стильно та привабливо. І якщо ви вже знаєте, які кольори візуально роблять жінку стрункішою, візьміть собі на замітку простий прийом, щоб зробити свій лук більш сучасним. theLime ділиться з вами простою порадою стиліста, як почуватися молодшою.

Зірковий стиліст Міранда Холдер розповіла виданню Express.co.uk, що немає нічого простішого, ніж перетворити майже будь-яке вбрання на більш сучасне. Для цього необхідно лише продемонструвати найстрункішу частину вашого тіла.

Фото: pinterest.com

"Є маленькі хитрощі, наприклад, закатати рукави і показати зап'ястя, щоб почуватися молодшим і сучаснішим", зазначила Холдер. І підкреслила, що чимало модниць роблять так перед тим, як сфотографуватися для Instagram. Для цього вона радить завжди носити невеликі невидимки з собою, щоб трохи підняти рукави.

Читайте також: Топ-5 жіночих зачісок, з яким повне обличчя виглядатиме худішим.

Фото: pinterest.com

Закочений рукав може створити ілюзію, що ваша фігура більш струнка і видовжена. Це також стосується щиколоток. Укорочені жіночі штани, що демонструють щиколотки, а також блузи або светри з відкритими зап'ястями зроблять образ сучаснішим і свіжішим.

"Наші зап'ястя – найтонша частина тіла, тому завжди дуже добре демонструвати їх за допомогою вбрання", – вважає стиліст.

Фото: pinterest.com

Також закочені рукави звільняють місце для аксесуарів, які здатні акцентувати на індивідуальності зовні та привернути увагу до певних деталей.

А навіть такий аксесуар, як годинник, на зап'ясті може візуально збільшити чи звузити фігуру.

"Якщо ви носите крихітний годинник, наприклад, на великому зап'ясті, ви насправді просто зробите своє зап'ястя більшим", пояснила Міранда.

Фото: pinterest.com

"З іншого боку, ви можете вибрати дуже масивний годинник, такий як чоловічий масивний годинник, популярний серед супермоделей, таких як Сінді Кроуфорд, у 1990-х роках. Це автоматично робить вас більш маленькою і жіночною", зазначила стиліст.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору