Лайм

Віра Кекелія у брючному костюмі показала найбільший тренд 2022 року: фото

Брючний костюм – це ідеальний варіант для створення повсякденного образу

Навіть у холодну пору року чимало модниць намагаються ретельно підбирати луки, щоб виглядати бездоганно. Деякі навіть восени та взимку обирають спідниці та сукні, але більшість віддає перевагу легінсам, джинсам та штанам. theLime вирішив розповісти, як носить і з чим поєднує трендові широкі штани та піджак популярна співачка, учасниця "Жіночого Кварталу" та молода мама Віра Кекелія, а також інші відомі українки.

Фото: instagram.com/kekeliavera

Співачка часто ділиться у соцмережі Instagram фото у своїх луках. Як і багато інших українських знаменитостей, Кекелія стежить за модою і намагається слідувати останнім трендам. Цього разу для зйомок вона обрала лаконічний образ із брючним костюмом.

Фото: instagram.com/kekeliavera

Віра Кекелія одягла базову водолазку тілесного відтінку, широкі костюмні штани з високою лінією талії та класичний піджак чорного кольору. Свій образ вона доповнила черевиками на грубій підошві та мінімумом прикрас: ледь помітними сережками-цвяхами та каблучками.

Фото: instagram.com/kekeliavera

Зазначимо, що брючний костюм – справді універсальна річ. Його можна одягнути як на роботу в офіс або на якийсь офіційний захід, так і на вечірку, а також на концерт або в театр.

Так, перша леді України, дружина президента Володимира Зеленського Олена теж віддає перевагу костюмам із широкими брюками для різних заходів. У жовтні вона відвідала Франкфуртський книжковий ярмарок, де з'явилася у лаконічному чорно-білому образі. Перша леді вибрала білу блузку, широкі штани зі стрілками та чорний жакет з об'ємними гудзиками та доповнила лук туфлями-човниками.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Читайте також: Олена Зеленська показала, як носити наймодніший фасон джинсів 2022 року.

Водночас нотаріус та блогер Христина Остапчук полюбляє носити брючні костюми і у повсякденному житті, і на вечірки, а також поєднує їх із топами. Для святкового заходу вона обрала широкі костюмні штани з високою посадкою та піджак оверсайз молочного відтінку. Свій лук вона доповнила яскравою деталлю у кольорах прапора України, а також ювелірними прикрасами.

Фото: instagram.com/kristygor

Також Остапчук продемонструвала стильний образ для офісних буднів – у чорному брючному костюмі з дрібною смужкою контрастного кольору. Вона доповнила широкі штани тонким ременем, а також взуттям на високих підборах. Для прохолодніших днів топ можна замінити водолазкою або блузою, а зверху накинути тепле пальто.

Фото: instagram.com/kristygor

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору