Лайм

Даша Квіткова показала трендовий фасон пальто, який буде в моді у 2023 році: фото

Доповніть свої образи таким верхнім одягом

Дівчата прагнуть виглядати на всі 100% навіть у холодну пору року, тому в гардеробі у кожної можна знайти кілька варіантів верхнього одягу на сезон. Деякі віддають перевагу теплим курткам та пуховикам, а інші довгим пальтам і тренчам. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим поєднує трендове пальто зі шкіри український блогер, дружина телеведучого Микити Добриніна та молода мама Даша Квіткова.

Фото: instagram.com/kvittkova

Даша Квіткова, яка нещодавно розповіла про неякісну ринопластику, часто ділиться у соцмережі Instagram знімками у своїх образах. Дівчина стежить за модою і намагається слідувати останнім трендам. На цей раз вона обрала модне пальто на осінь.

Фото: instagram.com/kvittkova

Так, днями Квіткова продемонструвала стильний total black look у довгому шкіряному пальті зі спущеною лінією плеча та поясом. Під нього блогер одягла костюм з піджаком оверсайз у смужку, а доповнила образ безліччю прикрас на шиї та чоботями-шкарпетками на високих підборах.

Фото: instagram.com/kvittkova

Читайте також: Наталка Денисенко показала, як носити восени дублянку наймоднішого фасону.

Як відомо, у новому сезоні дизайнери пропонують звернути увагу на шкіряне пальто у вигляді тренча. Це верхній одяг із прямим силуетом або злегка оверсайз, з поясом та довжиною до середини литки.

Фото: instagram.com/fashion__store_official

Зазначимо, що довге пальто вже кілька сезонів залишається в трендах і, зважаючи на все, буде на піку популярності і в 2023 році. Так як це універсальна річ, його можна поєднувати як із сукнями і спідницями, так і з більш зручним одягом: джинсами або легінсами.

Фото: instagram.com/fashion__store_official

Якщо ви хочете виділитися з натовпу, вибирайте шкіряне пальто бежевого, коричневого, гірчичного, теракотового, оливкового або смарагдового відтінку. Ці кольори завжди виглядають стильно і виділяють вас із сіро-чорної маси.

Фото: instagram.com/axioma.ua

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору