Лайм

Не варто це повторювати: 7 модних помилок, які часто роблять жінки після 50 років

Помилки стилю, яких краще уникати

50 років - ідеальний вік, щоб відкривати в собі нові грані жіночності, піклуватися про здоров'я та красу, стежити за модою та добре виглядати у будь-якій ситуації. Для цього не обов'язково витрачати багато грошей на дорогий одяг: достатньо не допускати помилок, які роблять образ неохайним і дешевим. Також варто уникати деяких модних прийомів, які візуально додають жінці віку.

1. Забагато макіяжу

Коли жінка накладає занадто багато макіяжу, вона ризикує миттєво додати собі кілька років. Це добре помітно на юних дівчатах, які яскраво фарбуються, щоби виглядати дорослішими. З віком ефект посилюється: у жінок змінюється текстура шкіри, з'являються тонкі зморшки. Коли ви накладаєте поверх них важкі шари макіяжу, шкіра погано тримає косметику.

Відмовтеся від старомодного мейку, уникайте важкої тональної основи, яскравих рум'ян, блискіток у тінях для повік. Натомість вибирайте матові відтінки, і ви помітите величезну різницю.

Читайте на тему: Топ-5 помилок у макіяжі, які візуально роблять жінку старшою.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Penny Hill (@penny_hill_silvermodel)

2. Велике декольте

Жінкам за 50 не варто ховатися під шарами одягу, але велике декольте може виглядати не надто втішно - особливо у разі неправильно підібраної спідньої білизни. Краще продемонструйте свою спокусливу жіночність за допомогою акуратних вирізів та красивих тканин, таких як шовк, атлас, кашемір, мереживо. Використовуйте аксесуари та виграшні поєднання кольорів, щоб втілити свою природну чуттєвість.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Penny Hill (@penny_hill_silvermodel)

3. Мішковатий одяг

Оверсайз – абсолютний тренд останніх років. Ми бачимо знаменитостей та моделей у мішкуватих штанах, сорочках великого розміру або великих светрах. Багато жінок вирішують носити оверсайз, тому що він нібито приховує зайву вагу чи інші недосконалості тіла. Однак замість того, щоб приховати всі ці особливості, мішкуватий одяг насправді робить на них акцент.

Використовуйте тренди із вигодою для своєї фігури. Наприклад, можна носити модні широкі штани з приталеним верхом або класичним укороченим блейзером. Також ви будете чудово виглядати у вільному светрі та штанах прямого крою довжиною до щиколотки.

Читайте на тему: Топ-4 модних фасонів джинсів, що найбільше підходять жінкам після 50 років.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень That's Not My Age (@thatsnotmyage)

4. Тільки світлі та нейтральні кольори

Монохромне світле вбрання може виглядати занадто бляклим для зрілої шкіри. Збалансуйте однотонний одяг насиченими та динамічними кольорами. Не бійтеся яскравих та глибоких відтінків, адже з їх допомогою ви зможете підкреслити переваги своєї фігури.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень That's Not My Age (@thatsnotmyage)

5. Забагато вінтажних речей

У 2022 році в моду повернулося багато речей у стилі 70-х, 80-х та 90-х. Серед них – брюки кльош, твідові спідниці, чоботи-гармошки. Але будьте обережні, щоб не поєднати в одному образі занадто багато "старомодних" предметів, інакше замість трендового образу ви відкинете себе на кілька десятиліть тому.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень That's Not My Age (@thatsnotmyage)

6. Штани з еластичним поясом

Штани поясом-гумкою можуть бути дуже зручними, але вони псують образ, роблять його домашнім та розхлябаним. Гумку штанів краще приховувати за довшим топом. Інший варіант - носити штани із зав'язками на талії. Такі моделі, як правило, мають високу талію та широкий пояс. Такий фасон підходить для жінок всіх типів статури, не позбавляючи комфорту навіть після щільного обіду.

Читайте на тему: Топ-7 ознак поганого смаку в одязі, які варто змінити.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень That's Not My Age (@thatsnotmyage)

7. Важкі сережки

Тяжкі сережки відтягують мочки вух, і для зрілої шкіри такі аксесуари погано підходять. У наші дні ювелірні вироби та біжутерію виготовляються із набагато легших матеріалів, тому ви зможете підібрати акцентні великі сережки, не деформуючи свої вуха.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Penny Hill (@penny_hill_silvermodel)

Новини партнерів

Читайте також

Що робити з вареними яйцями на Великдень: рецепти швидких і смачних салатів

Які салати можна приготувати на Великдень 2024 - 4 рецепта салатів з додаванням яєць - покрокова інструкція з фото

Світлого Великодня: найщиріші привітання зі святом своїми словами

Як красиво привітати рідних та близьких з Великоднем 5 травня – привітання своїми словами, які можна надіслати в смс

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво