Лайм

Який манікюр зробити на Новий рік 2023: топ-10 модних новинок

Поекспериментуйте з різними дизайнами

Кожна дівчина хоче бути стильною та привабливою, незважаючи ні на що. Напередодні Нового року чимало модниць задумалися про те, яким дизайном нігтів урізноманітнити свої образи цього разу. І якщо ви вже робили зимовий манікюр з блискітками або мінімалістичний з точками, урізноманітніть свої образи незвичним нейл-артом. theLime підібрав для вас декілька сміливих ідей.

Якщо ви хочете виділятися з натовпу на новорічній вечірці, сміливо вибирайте оригінальний французький манікюр із хромованим лаком на кінчику.

Фото: instagram.com/nailartbyqueenie

Ще один схожий варіант – зробіть незвичний френч та покрийте нігті на одній руці фіолетовим гель-лаком, а на другій – синім.

Фото: instagram.com/nailartbyqueenie

На довгих нігтях мигдалеподібної форми гарно виглядатиме напівпрозоре нюдове покриття, яке можна урізноманітнити малюнком у вигляді овалу. Виконати його можна лаком із дрібними шиммерними блискітками.

Фото: instagram.com/nailartbyqueenie

Для коротких нігтів підійде мінімалістичний французький манікюр із золотавим кінчиком.

Фото: instagram.com/buffcs

Ще один варіант френча – із кінчиком бордового відтінку. Такий дизайн можна урізноманітнити геометричною лінією біля основи нігтя.

Фото: instagram.com/harrietwestmoreland

Читайте також: Топ-10 ідей новорічного манікюру на короткі нігті.

Для святкової вечірки можна вибрати чорний гель-лак, а також урізноманітнити його великими бусинами, що імітують перли.

Фото: instagram.com/betina_goldstein

Для тих панянок, які не полюбляють яскраві відтінки, можна вибрати для зустрічі Нового року світлий лак із хромованими частинками, які гарно переливатимуться.

Фото: instagram.com/imarninails

Ще один варіант сміливого дизайну – покрити нігті намистинами різного розміру та кольору, створивши таким чином неповторний візерунок.

Фото: instagram.com/betina_goldstein

Довгі нігті можна покрити ніжним рожевим відтінком та урізноманітнити дизайном у вигляді сніжинок або зірок. Їх можна наклеїти або зробити за допомогою стемпінгу - тобто перенести на ніготь малюнок з трафарету за допомогою штампу.

Фото: instagram.com/themaniclub

Для коротких нігтів з квадратною формою пригляньте мінімалістичний дизайн: покрийте їх прозорим гель-лаком, а також урізноманітніть об'ємним декором.

Фото: instagram.com/betina_goldstein

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору