Лайм

Маша Єфросиніна показала, які штани і светри в моді зимою-2023: фото

Поекспериментуйте з образами

У базовому гардеробі кожної модниці має бути декілька варіантів светрів, легінсів та штанів, які можна комбінувати між собою для створення різноманітних образів. theLime вирішив розповісти, як поєднує ці речі взимку популярна телеведуча, блогер та громадський діяч Маша Єфросиніна.

Зазначимо, що ведуча стежить за трендами та часто публікує на своїй сторінці у соцмережі Instagram знімки у модних луках. Вона ділиться зі своїми підписниками у соцмережі Instagram знімками як у повсякденних образах, так і зі зйомок та різноманітних заходів.

Так, у Instagram-stories вона продемонструвала кілька варіантів базових луків на зиму 2023. Для першого телеведуча вибрала широкі брюки з костюмної тканини чорного кольору та коричневий светр із високим горлом та спущеною лінією плеча.

Фото: instagram.com/stories/mashaefrosinina

Другий лук Єфросиніной – з трендовим светром із рваними краями. Під такий в'язаний верх вона одягла чорні трикотажні легінси, а завершила образ черевиками челсі з контрастною – зеленою – підошвою.

Фото: instagram.com/stories/mashaefrosinina

Читайте також: Маша Єфросиніна показала, які пуховики у моді взимку-2023.

Зазначимо, що зі светром із високим горлом можна створити величезну кількість стильних образів. Для походу в офіс або на ділову зустріч вибирайте одяг у бежево-коричневій гамі: светр, який можна заправити в костюмні штани прямого крою зі стрілками. Талію підкресліть тонким чорним ременем, а також доповніть образ взуттям на підборах і маленькою сумкою.

Фото: pinterest.com

Светри красиво виглядають і з широкими брюками. Для створення стильного монохромного образу надягайте білі штани та светр із високим горлом у тон. Зверху накиньте довге чорне пальто і доповніть лук чорними черевиками з вузьким носком, тонким ременем і невеликим клатчем.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Зірки у захваті від цього фасону светрів: Леся Нікітюк підтримала тренд.

Для більш неформальних образів пригляньте светр із рваними краями або дірками.

Фото: pinterest.com

Цей тренд уже кілька сезонів поспіль залишається на піку популярності. Носити такі светри можна як із легінсами, так і з широкими брюками та джинсами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору