Лайм

Зірки у захваті від цього фасону светрів: Леся Нікітюк підтримала тренд

Додайте таку річ до базового зимового гардеробу

У гардеробі кожної модниці зимою 2022-2023 мають бути декілька трендових речей: штани карго, уггі на платформі, пальто тедді та в'язаний светр із коміром на блискавці. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим модну новинку поєднує популярна ведуча та блогер Леся Нікітюк, а також інші зірки.

Як і інші українські селебриті, Леся Нікітюк стежить за модними трендами і часто публікує на своїй сторінці в соцмережі Instagram фото своїх луків як зі знімальних майданчиків, так і у повсякденному житті.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Цього разу телеведуча постала на знімку у в'язаному трендовому светрі з коміром на блискавці. Раніше вона вже демонструвала стильний аутфіт із цією річчю: коричневі штани карго з високою лінією талії та накладними кишенями Нікітюк доповнила таким светром та модною укороченою курткою-бомбером молочного кольору.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Читайте також: Злата Огневич та Ганна Неплях показали, як носити наймодніші пуховики 2022 року.

Трендова новинка є у гардеробі та відомої української співачки Наді Дорофєєвої. Вона вибрала рожевий светр із плюшевого матеріалу. Співачка показала, що таку теплу річ можна зробити грайливою та ошатною – злегка розстебнути блискавку та додати оригінальну прикрасу на шию.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

А інша українська співачка Lida Lee продемонструвала стильний монохромний образ із трендовою моделлю: білий светр із застібкою-блискавкою на горловині вона доповнила контрастним верхом – чорним пальтом.

Фото: instagram.com/lidalee_official

Відома телеведуча Катя Осадча також вибрала таку модель для своїх образів у стилі casual. Наприклад, чорні джинси прямого крою вона доповнила в'язаним светром із коміром на блискавці та сірою курткою-сорочкою на замку.

Фото: instagram.com/kosadcha

Для ще одного стильного луку ведуча вибрала светр молочного відтінку із замком на горловині та широкі трендові джинсами. Зверху вона накинула коротку стьобану куртку чорного кольору і одягла шапку-бінні. Завершували образ білі кросівки на масивній підошві, які чудово гармоніювали зі светром.

Фото: instagram.com/kosadcha

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору