Лайм

Як одягатися взимку, щоб виглядати стрункіше: топ-6 порад

Запам'ятайте ці прості хитрощі та розкажіть найкращій подрузі

Кожна з нас, незалежно від віку та зовнішніх даних, хоче виглядати стильно та привабливо. І якщо ви вже знаєте, які кольори візуально роблять жінку стрункішою, візьміть собі на замітку прості поради, як одягатися взимку і виглядати худішою. theLime вирішив докладніше розповісти вам про це.

1. Підкресліть принади фігури

Повні дівчата та жінки теж мають свої сильні сторони, які необхідно грамотно виділити. Наприклад, зробити акцент на красивому обличчі за допомогою макіяжу, виділити зону декольте оригінальним джемпером з вирізом, підкреслити зап'ястя, підгорнувши рукави водолазки, відкрити тонкі щиколотки або зробити акцент на талії.

Фото: instagram.com/stylemecurvy

2. Обирайте темніші кольори

Як відомо, одяг темних відтінків візуально робить силует стрункішим і приховує недоліки фігури. Ви можете підібрати стильні повсякденні total black look, так і для святкових заходів та виходу у світ. Наприклад, надягайте чорні штани з еко-шкіри та пуховик такого ж кольору з поясом, а доповнити лук можна черевиками-челсі з декором у вигляді ланцюгів.

Фото: instagram.com/stylemecurvy

Фото: instagram.com/stylemecurvy

Читайте також: Топ-5 модних помилок, які візуально роблять жінку повнішою.

3. Вільний крій, а не приталений

Щоб не зосереджувати увагу на проблемних зонах (стегна, боки, живіт), підбирайте одяг вільного крою. Це можуть бути туніки та довгі светри в холодну пору року, а також парки, а не приталені пуховики.

Фото: instagram.com/stylemecurvy

Фото: instagram.com/stylemecurvy

4. Сукні та светри з вертикальними смужками

Ще один варіант, як візуально витягнути силует і, відповідно, виглядати стрункішою – підібрати декілька варіантів одягу з вертикальними смугами. Це може бути трикотажне плаття або гольф-водолазка, светр, туніка.

Фото: instagram.com/stylemecurvy

Фото: instagram.com/stylemecurvy

Читайте також: Які кольори одягу повнять та візуально підкреслюють проблемні місця.

5. Принцип контрасту та силуету

Для того, щоб виглядати стрункішою, потрібно підбирати одяг, який складається з контрастних кольорових блоків. Це можуть бути моделі суконь з контрастними вертикальними вставками на талії та стегнах, які візуально зроблять будь-яку повну дівчину на 1-2 розміри стрункішою. Цей же ефект забезпечить вертикальна смужка і грамотно скомбіновані речі, які формують правильний силует.

Фото: instagram.com/stylemecurvy

Фото: instagram.com/stylemecurvy

6. Монолук у пастельних тонах

Чимало жінок з пишними формами бояться світлих відтінків, слідуючи поширеному стереотипу, що вони сильно повнять. Пастельні тони освіжають, і якщо грамотно підібрати образ та підкреслити за допомогою аксесуарів та одягу переваги, монолук у пастельній гамі теж може створити диво.

Фото: instagram.com/stylemecurvy

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору