Лайм

Уніформа сьогодення: Катя Осадча показала, який предмет гардеробу робить модним будь-який образ

Беріть собі на замітку

Чимало модниць знають, що для створення стильних луків необов'язково купувати тільки брендові та дорогі речі, достатньо мати одну-дві, які зараз на піку популярності. І якщо у вашому гардеробі вже є широкі трендові штани, пригляньте також піджак, з яким можна скласти безліч образів. theLime докладніше розповідає, з чим його поєднує популярна телеведуча, громадський діяч та багатодітна мама Катя Осадча.

Зазначимо, що ведуча стежить за трендами та часто публікує на своїй сторінці у соцмережі Instagram знімки у модних луках. Вона ділиться зі своїми підписниками знімками як у повсякденних образах, так і зі зйомок та різних заходів.

Так, у Instagram-stories вона продемонструвала образ із піджаком із накладними кишенями насиченого коричневого відтінку. Під нього вона одягла сірий светр-водолазку, а також широкі штани чорного кольору.

"Жакети – уніформа сьогоднішнього дня", – так підписала свій лук Осадча.

Фото: instagram.com/kosadcha

Читайте також: Топ-7 трендових речей, якими варто доповнити гардероб у 2023 році.

Зазначимо, що з піджаком справді можна створити оригінальні багатошарові образи. Наприклад, одягайте сині джинси, коричневу водолазку, а зверху накиньте бежево-коричневий жакет у тонку гусячу лапку.

Фото: pinterest.com

Для ділової зустрічі пригляньте бежево-сірий жіночий жакет у тонку клітинку. Носити його можна як із класичними брюками та спідницями, так і з джинсами.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант стильного луку: чорні штани з деніму, лонгслів-тільник у смужку, кеди та невелика сумка. Завершить образ жіночий жакет у стилі оверсайз.

Фото: pinterest.com

Також із піджаком з твіда можна скласти кокетливий лук, одягнувши його на голе тіло або спідню білизну, підкресливши таким чином зону декольте, а талію виділивши за допомогою ременя. Під нього можна одягнути штани зі стрілками, туфлі-човники на високих підборах і підібрати невеликий клатч.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору