Лайм

"Міс Україна Всесвіт" Вікторія Апанасенко показала найбільші джинсові тренди весни-2023: фото

Візьміть собі на замітку варіант стильного образу

У базовому весняному гардеробі кожної модниці має бути декілька варіантів штанів. І якщо ви вже приглянули шкіряні штани або штани довжиною до щиколотки, зверніть також увагу на широкі джинси з розрізами. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим такий фасон поєднує модель та волонтер Вікторія Апанасенко, яка цього року представляла Україну на конкурсі "Міс Всесвіт".

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Дівчина часто ділиться на своїй сторінці в соцмережі Instagram знімками в модних луках як зі зйомок, так і у повсякденному житті. Днями вона продемонструвала стильний образ з деніму на щодень.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Апанасенко одягла широкі джинси з високою лінією талії класичного синього кольору із чорним лонгслівом. Родзинка цих штанів – кокетливі розрізи ззаду на стегнах. Зверху вона накинула джинсову куртку оверсайз більш насиченого відтінку. А доповнили лук кеди на масивній платформі, шкіряна сумка-бананка, сонцезахисні окуляри та масивна прикраса на шиї у вигляді ланцюга.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Читайте також: Маша Єфросиніна показала, які джинси вважають наймоднішим трендом весни.

Слід зазначити, що широкі джинси із розрізами на стегнах чи колінах – тренд цього сезону. З ними можна створити велику кількість стильних образів. Одягайте з ними базову однотонну футболку, топ або лонгслів, а також зручні кросівки. Зверху можна накинути куртку-косуху або тренч.

Фото: instagram.com/fifochka_butik

Фото: instagram.com/fame__showroom

Фото: instagram.com/butikpolly_

Також у тренді джинсові куртки у стилі оверсайз. Носити їх можна з класичними брюками та блузами в офіс, зі шкіряними шитанами та легінсами, з джинсами та футболками, а також з атласними сукнями у білизняному стилі або короткими трикотажними, доповнивши грубими черевиками-"мартінсами" на тракторній підошві.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору