Лайм

Як не варто одягатися на співбесіду, щоб не зіпсувати перше враження: фото

Запам'ятайте ці прості правила та розкажіть друзям

Кожна дівчина, незалежно від віку та зовнішніх даних, хоче виглядати стильно та привабливо. І якщо ви вже знаєте, які речі слід мати у своєму гардеробі, щоб зробити образи дорожчими, візьміть собі на замітку кілька простих правил, як не потрібно одягатися на співбесіду та на роботу в офіс. theLime докладніше розповідає про це.

Підбираючи речі, взуття та аксесуари для роботи, важливо пам'ятати, що вони можуть вплинути на ваш професійний імідж і те, як вас сприйматимуть інші. Справа в тому, що є певний одяг, який не варто одягати на співбесіду в офіс або на робочу зустріч, якщо ви хочете зберегти професійний вигляд.

Відвертий одяг

Занадто відвертий або обтягуючий одяг може відволікати увагу і виглядати непрофесійно. Уникайте топів з глибоким вирізом, коротких спідниць і речей, що занадто облягають.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Повсякденний одяг

Хоча в багатьох фірмах допускається повсякденний стиль одягу, а не офісний строгий дрес-код, все ж таки важливо уникати одягу, який виглядає так, ніби він підходить для спортзалу. Наприклад, спортивні штани, спортивний одяг та шльопанці точно не варто одягати на співбесіду чи в офіс.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Так одягатися не варто: 10 модних помилок, які додають жінкам віку.

Одяг з графічними написами та принтами

Футболки, світшоти, худі, піджаки, куртки з величезними графічними написами та принтами можуть бути елементом вашого неповторного стилю, але в той же час вони можуть викликати багато недвозначних питань на співбесіді або під час ділових зустрічей. Не носіть сорочки з гаслами, логотипами або графікою, які можуть бути образливими чи недоречними на робочому місці.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Занадто кричущий одяг

Одяг з різноманітним декором або блискітками може відволікати увагу та псувати ваш професійний вигляд. Уникайте надмірно кричущих речей.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: 6 предметів весняного гардеробу, які мають бути у кожної модниці: фото.

М'ятий або брудний одяг

Зім'ятий або забруднений одяг може створити враження, що ви неорганізовані або не дбаєте про свій зовнішній вигляд. Завжди перевіряйте речі, перш ніж надягати їх на роботу, щоб вони були чистими, випрасуваними і щоб на них не було плям.

Цікаві новини для вас:

  1. Помаранчевий – хіт сезону: який манікюр зробити у наймодніших кольорах весни-2023.
  2. Як приготувати печиво "Гусячі лапки" з сирного тіста: улюблений рецепт до чаю.
  3. Як врятувати розсаду від хвороби "чорна ніжка" за допомогою соди, попелу та інших засобів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору