Лайм

Гарячий шоколад і блискучий оксамит: сучасні кольори та дизайни нігтів на осінь

У цій добірці ви знайдете ідеальний варіант для себе

Мода щосезону диктує свої правила, без яких не обійтися й в манікюрі. Восени 2023 року в моді стильний мінімалізм без зайвих деталей в елегантних тонах, які додадуть нотку трендовості у ваш стиль. Дивіться добірку дизайнів у сучасних осінніх відтінках, які можна зробити у вересні.

Читайте також: Відтінки зеленого, коричневого і золотй: як виглядає гарний манікюр на осінь 2023 року.

Поєднання чорного і коричневого

Чорний і шоколадно-коричневий – розкішне осіннє поєднання, від якого неможливо відвести погляд. Така комбінація ефектно виглядає у діагональному французькому манікюрі.

Фото: instagram.com/nails_and_soul

Нічне небо

Насичений синій колір, виконаний у техніці "котяче око", відтворить на ваших нічне небо. А поєднання із темно-червоним магнітним лаком посилить вау-ефект.

Фото: instagram.com/pop_polished

Мармуровий френч

Мармуровий манікюр підкорює своєю елегантністю. Французький манікюр із мармуровим кінчиком у коричнево-бордових тонах стане вдалим вибором на осінь. Змішання темних, світлих і золотих відтінків розкішно вигадатиме на ваших нігтиках.

Фото: instagram.com/nails_and_soul

Відтінки коричневого

Манікюр у коричневих тонах – класичний вибір на осінь. Для створення стильного манікюру вибирайте різні відтінки, що подарують затишну атмосферу осені.

Читайте також: Як урізноманітнити чорний манікюр: сучасні дизайни нігтів для будь-якого випадку.

Фото: instagram.com/nails_and_soul

З ефектом металік

Щоб створити красивий осінній манікюр не обов'язково робити хитромудрі дизайни. Використовуйте улюблені нюдові та коричневі гель-лаки з ефектом металік. Для більш ефектного вигляду прикрасьте нігті золотими вкрапленнями.

Фото: instagram.com/brushedbyb_

Осінній баланс

Осінь асоціюється з поверненням до школи та поверненням до звичної колії в цілому. Щоб зробити це ефективно, баланс має вирішальне значення. Ось чому вам варто зробити нігті Інь-Ян у зелених і теракотових відтінках.

Фото: instagram.com/tinybrushes

Блискучий оксамит

Неможливо уявити осінній манікюр 2023 без синього кольору, особливо у поєднанні кількох відтінків. Центр нігтя покрийте блискучим лаком, створюючи оксамитовий ефект, а на кінчики нанесіть однотонний, темніший тон.

Фото: instagram.com/nails_and_soul

Абстрактний манікюр

Щоб імітувати красивий хаос падаючого листя, виберіть абстрактний манікюр. З відтінками гірчично-жовтого, яскраво-жовтогарячого, тілесного і шоколадно-коричневого виглядатиме по-справжньому осіннім.

Фото: instagram.com/thenailboxxchi

Матовий мікс

Шукаєте простий, але ефектний осінній образ для нігтів? Почніть з тілесної основи і завершіть її осінньою палітрою кольорів, нанесеною ультратонкими нерівномірними лініями.

Фото: instagram.com/thenailboxxchi

Осіннє омбре

Цікаво виглядає осінній образ на нігтях у стилі омбре. Щоб відтворити яскравий осінній манікюр, вам знадобиться прозора нейтральна основа ы п'ять-десять осінніх відтінків.

Фото: instagram.com/nailsbyzola

Колір шавлії

Щоб виглядати ефектно восени, манікюр не обов'язково має бути яскравим. Шавлієвий відтінок допоможе зробити образ непомітним, але водночас стильним. Для створення абстрактного образу додайте кільком нігтям елементи декору.

Фото: instagram.com/joysedition

Сезон Терезів

Вересень ы жовтень - сезон Терезів. Тому, якщо ви Терези і захоплюєтеся астрологією, не шукайте нічого, крім цього блискучого дизайну нігтів.

Фото: instagram.com/yo_keshh

Дізнайтеся, які класичні та сучасні варіанти французького манікюру залишаються трендовими у 2023 році.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привносять світло в життя інших: які знаки Зодіаку вважають найбільш позитивними

Представники яких зодіакальних сузір'їв прагнуть завжди бачити у всьому позитив, робити світ кращим і допомагати порадами  

Як підживити рослини черствим хлібом: натуральне добриво для поливу

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво для рослин із залишків чорного хліба, що містить багато поживних речовин

Як смачно приготувати молоду картоплю: небанальний рецепт сезонної страви

Як у домашніх умовах приготувати молоду картоплю на сковороді із вершковим маслом, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї