Лайм

Вдала зачіска змінює все: стилістка зі Львова показує неймовірні перевтілення жінок

Надихніться трендовими ідеями

Вдало підібрана зачіска та макіяж можуть за кілька годин змінити образ людини до невпізнання. Це наочно демонструє досвідчена стилістка зі Львова Сніжана Владика. Фахівець публікує на своїй сторінці в Instagram історії неймовірних перевтілень, які надихають та допомагають наважитись на сміливі експерименти. Приклади робіт майстрині, а також пояснення про те, чому після 50-ти років краще обирати світлий тон, аніж темний, знайдете далі на сторінці.

Читайте також: Колористи порадили, як візуально додати тонкому волоссю густоти і об'єму.

"Чорний колір додає віку, особливо, коли у вас сивина, дуже сильний контраст при відростанні волосся. Тому сміло змінюємо колір волосся", - пояснює експертка у своєму фотоблозі.

Фото: instagram.com/snizhanavladika

У наступному випадку жінка звернулася до фахівця із проблемою сивого волосся, і через це їй доводилось часто фарбуватись. Після перевтілення вона отримала приємний молочно-коричневий колір та нову стрижку, а виразний макіяж додали образу вишуканості.

Фото: instagram.com/snizhanavladika

Далі фахівець показала ще одну клієнтку, яка ховала красу за чорним кольором. Після сміливого експерименту замість темного у клієнтки з'явився приємний світлий відтінок, який дозволив підкреслити природню красу та виглядати молодше.

Фото: instagram.com/snizhanavladika

Наступна клієнтка цієї стилістки замість каштанового кольору в результаті отримала ніжний блонд, а також коротшу стрижку, аніж була до цього. Легкий макіяж підкреслив риси обличчя та завершив перевтілення.

Фото: instagram.com/snizhanavladika

Читайте на тему: Перукар розповіла, яка зачіска створює ілюзію густого волосся і візуально омолоджує.

Ще одна жінка звернулася до майстра із бажанням змінити щось у своїй зовнішності. Замість свого природного кольору вона отримала русий блонд та коротку стрижку. Нове амплуа дозволило реалізувати повне перевтілення та побачити у дзеркалі зовсім нову версію себе.

Фото: instagram.com/snizhanavladika

З чорним кольором волосся до фахівчині звернулась ще одна жінка, яка готова була до модних експериментів. Після завершення всіх процедур вона отримала красивий шоколадний відтінок та коротку довжину, які візуально додали молодості.

Фото: instagram.com/snizhanavladika

Світліший тон волосся також личить і наступній клієнтці, яка прийшла із каштановим тоном, а пішла із салону із приємним світлим відтінком та іншою зачіскою. Завершив перевтілення виразний макіяж. Це один приклад того, що світлий колір візуально робить молодше.

Фото: instagram.com/snizhanavladika

Наступним прикладом того, як колір волосся змінює людину, є жінка, яка наважилась на фарбування та коротку стрижку. Після завершення вона постала перед камерою у іншому амплуа, і було видно, що отримувала від нової версії себе неймовірне задоволення.

Фото: instagram.com/snizhanavladika

Читайте на нашому сайті: Топ-5 грубих помилок при фарбуванні волосся, яких необхідно уникати.

"Ми змінили стрижку і колір, змінився образ в цілому! Наскільки насамперед неправильно була підібрана стрижка. Будьте обережні при виборі стрижки і кольору", - прокоментувала наступне перевтілення спеціалістка.

Фото: instagram.com/snizhanavladika

Наостанок на фарбування наважилась вчителька, яка на випускний вечір постала перед своїми учнями у новому для себе образі. Її колір волосся із коричневого змінився на блонд, і результат вийшов просто вражаючим – про це свідчать позитивні коментарі під постом.

Фото: instagram.com/snizhanavladika

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами