Лайм

Зелений - щасливий колір-2024: які фасони суконь та відтінки обрати для новорічної ночі

Запросіть до себе удачу модним способом

Зелений (смарагдовий) - один із щасливих кольорів 2024-го року. Тому якщо ви ще не вирішили, яке вбрання одягнути в новорічну ніч, ця добірка може бути корисною для вас. Далі розповімо про те, на які відтінки зеленого слід звернути увагу.

Читайте також: Астрологи назвали знаки Зодіаку, чиї справи значно покращаться у 2024 році.

Фото: pinterest

Об'ємні рукави

Така сукня не потребуватиме зайвих деталей та елементів. Достатньо буде завершити вбрання зачіскою, легким макіяжем та кількома прикрасами. Можете обрати виріб як міні, так й іншої довжини.

Фото: pinterest

Атласні мотиви

Вбрання з такої тканини завжди має максимально жіночний та ніжний вигляд, особливоякщо звернути увагу на модель з вирізами в зоні плечей та декольте. Ці відкриті зони виглядатимуть не вульгарно, оскільки сукня нижче коліна і дозволить підкреслити ваш стиль.

Фото: pinterest

Сукня з акцентними деталями

Це можуть бути об'ємні вставки з пір'я, паєток чи стразів внизу, як показано на фото нижче, або інші подібні деталі. Не забудьте підкреслити святковий аутфіт макіяжем, вдалою зачіскою, а також за бажання підберіть до одягу підбори.

Фото: pinterest

Смарагдовий з паєтками

Це один із класичних варіантів вбрання для новорічної ночі, бо такий елемент миттєво створює святкову атмосферу та дозволяє сповна відчути приближення новорічного дива. Зверніть увагу на модель, яка показана нижче, або ж оберіть щось схоже але на свій смак.

Фото: pinterest

Читайте на тему: Свято наближається: стильний новорічний манікюр у щасливих кольорах 2024 року.

Сукня з вирізом

Такий одяг дозволить підкреслити вашу фігуру, а також відкрити зону ніг. Виріб не потребуватиме додаткової накидки піджака чи кардигана, оскільки достатньо буде лише додати масивні сережки, взуття на підборах, а також не забути нанести святковий макіяж. Сукня подібного крою особливо розкішно виглядає у смарагдовому кольорі.

Фото: pinterest

Практичний варіант

Якщо вищеперелічені варіанти не для вас, зверніть на одяг наступного фасону. Оберіть приталену сукню з трикотажу, яка дозволить почуватися максимально комфортно, але при цьому виглядати стильно. Зробіть образ більш вишуканим, додавши трендові босоніжки та кілька акцентних деталей.

Фото: pinterest

Сміливе міні

Якщо ж хочете почуватися справді особливою та не залишитися поза увагою, оберіть щось сміливе і продемонструйте оточуючим свої красиві ніжки. Найкраще таку сукню поєднувати з чорними колготами та взуттям на підборах. Також не зайвою буде маленька сумочка та яскравий відтінок губної помади.

Фото: pinterest

Читайте на нашому сайті: Найкращі подарунки для різних знаків Зодіаку: добірка ідей до Нового року і Різдва.

Салатовий настрій

Окрім благородного смарагдового та класичного зеленого, зверніть увагу на салатовий. Наприклад, на фото нижче можете побачити вдале поєднання цього кольору із насиченим синім - виглядає дуже яскраво, але при цьому не перевантажено.

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору