Лайм

У мережі розхвалили новий туристичний проморолик Києва: і все завдяки миласі коргі

Ролик призначений для іноземних туристів

Користувачі мережі в захваті від нового туристичного відео, де Київ показується очима собачки коргі по кличці Лойд.

Кумедний ролик опубліковано на YouTube-каналі Visit Kyiv. За сюжетом коргі тікає від господаря, який допомагає туристам. Поки хлопець займається пошуками вихованця, той бігає по Києву, розповідаючи про місто. В кінці відео Лойда повертають господареві поліцейські. Собачку озвучують англійською мовою.

"Якщо ви думали, що в нашій команді працюють тільки люди, то сьогодні ми розвіємо цей міф. У нас з'явився новий молодий актор - собачка Лойд. Він також багато знає про життя в столиці і буквально поодинці ретельно досліджував всі туристичні місця. Про Київ очима Лойда - в цьому відео", - сказано в підписі до ролика.

Всього за пару днів ролик встиг зібрати понад 25 тисяч переглядів і масу позитивних відгуків.

"Клас, мені дуже сподобалося спостерігати за собачкою, як міні фільм!", "Яка мила собачка. Відео дуже класне", "Ось це ви круто придумали. Так цікаво побачити місто очима тварин", "Дуже круте вийшло відео", - пишуть користувачі мережі.

  • У соцмережах набирає популярність новий флешмоб - люди міряються розмірами своїх ірландських вовкодавів. І це жах, наскільки величезними можуть бути собаки цієї породи.
  • Користувачі соцмереж активно обговорюють героїчні вчинки хлопця з США, який не просто так одягнув костюм Бетмена. В образі супергероя коміксів DC він рятує бездомних тварин, розчулити мережу кумедними фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.