Лайм

Зарослий пустир продали за $4,5 млн - все завдяки приголомшливому краєвиду і сусідам-мільйонерам

Непоказна ділянка спускається прямо до мальовничої гавані Пул-Харбор

Порожню ділянку землі шириною 9 метрів продали за неймовірні 4,5 мільйона доларів. Вся справа в тому, що пустир знаходиться на березі Пул-Харбор - затопленої в кінці льодовикового періоду долини, яка претендує на звання другої за величиною природної гавані в світі.

Фото: thesun.co.uk

The Sun повідомляє, що маєтки на багатій вулиці з видом на курорт Сендбенкс продаються за ціною до $ 13 млн, а непоказний пустир по сусідству простягався до самого краю Пул-Харбор. Роками він заростав травою, спокушаючи мисливців за елітною нерухомістю.

Фото: thesun.co.uk

Приголомшливі цифри є нормальним явищем для району Сендбанкс - четвертого найдорожчого місця в світі для покупки нерухомості. Мільйонери стікаються сюди через 11 км золотих пляжів, красивих парків і садів. І хоча дорогий пустир знаходиться приблизно в кілометрі від ексклюзивного півострова, нерухомість на березі навколо гавані залишається дуже затребуваною.

Фото: thesun.co.uk

  • Раніше стало відомо, що принц Гаррі і Меган Маркл купили свій новий будинок у російського олігарха-махінатора. Свого часу мільярдер Сергій Гришин зізнався, що вкрав мільйони з банків Естонії та Росії.
  • Також ми розповідали про 10 зірок, які запросто можуть втекти від карантину на приватний острів. Знамениті мільйонери облаштували розкішні притулки далеко від сторонніх очей.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.