RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Майже літо: синоптики потішили погодою на святкові вихідні

Прогноз погоди на 12 - 14 жовтня

Прогноз погоди на 12 - 14 жовтня Фото: pixabay.com

Після різкого похолодання на початку тижня погода знову піднесла сюрприз українцям - адже температура повітря в країні почала зростати. У найближчі дні, за прогнозами синоптиків, ця тенденція збережеться, і в Україну прийде якщо не бабине літо, то відчутне тепло. Якою буде погода у святкові вихідні, дізнавався "Апостроф".

У суботу, 12 жовтня, на території всієї країни очікується суха і малохмарна погода, а в південних областях буде багато сонця.

Найтепліше в цей день буде на півдні та заході України. Вдень у цих регіонах стовпчики термометрів покажуть від 17 до 20 градусів з позначкою "плюс", а вночі температура впаде до 3-6 тепла на заході і 6-10 тепла - на півдні.

У східних, центральних та північних областях країни буде трохи прохолодніше, але не критично. Вдень синоптики прогнозують від 14 до 17 градусів тепла, а вночі від 3 до 6 з позначкою "плюс".

Читайте: "Бабине літо" триватиме недовго: синоптик назвав дату різкого похолодання в Україні

У неділю, 13 жовтня, погода стане ще кращою. Дощів не очікується, а багато сонця буде практично по всій території України, крім східного регіону та Чернігівської області - там хмарно.

Від 19 до 22 тепла стовпчики термометра в денний час доби покажуть на півдні, заході і в центрі. Вночі в цих регіонах варто очікувати від +8 до +12 градусів.

На півночі та сході - на пару градусів прохолодніше: від 17 до 20 тепла стовпчики термометра покажуть в денний час доби і близько 10 тепла - після заходу сонця.

Прогноз погоди на 12 листопада
1 / 1
Прогноз погоди на 13 листопада
1 / 1
Прогноз погоди на 14 листопада
1 / 1
Прогноз погоди на 15 листопада
1 / 1
Прогноз погоди на 16 листопада
1 / 1

У понеділок, 14 жовтня, який, до речі, також буде вихідним днем, адже країна відзначає велике церковне свято Покрова Пресвятої Богородиці, а також День захисника України, погода не зіпсується. Принаймні, так стверджують синоптики.

У всіх регіонах країни в цей день встановляться приємні 18-21 тепла в денний час доби, а вночі на заході, півночі, сході і в центрі стовпчики термометрів покажуть від 6 до 9 градусів з позначкою "плюс". У південних регіонах після заходу сонця синоптики прогнозують близько 10 градусів вище нуля.

Бабине літо, за прогнозами синоптиків, триватиме до кінця наступного тижня.

Читайте також

Борги у спадок: депутати зобов'яжуть українців платити за своїх батьків

Відмовитись від спадщини, якщо твої батьки винні – тепер не вийде

Ті з росіян, які вижили - навчилися воювати, - командир Грузинського легіону

Чому грузинські добровольці воюють за Україну — інтерв'ю із командиром Грузинського легіону

У Путіна провал з 9 травня, росіяни шукають нову сакральну дату - нацгвардієць Андрій Отченаш

Нацгвардієць Андрій Отченаш розповів, що відбувається біля Часового Яру та які втрати росіян