RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Як незабутньо відзначити День святого Валентина: 5 ідей для святкування

День всіх закоханих - відмінний привід зробити сюрприз своїй половинці

День всіх закоханих - відмінний привід зробити сюрприз своїй половинці Фото: pixabay.com

Зовсім скоро настане найромантичніше свято в році - День святого Валентина. Щороку, 14 лютого, всім закоханим надається додаткова можливість в черговий раз сказати про свої почуття, побути наодинці і зробити один одному приємний сюрприз.

Щоб День всіх закоханих запам'ятався надовго, краще спланувати його заздалегідь. "Апостроф" пропонує 5 простих ідей для святкування Дня святого Валентина, які зроблять це свято казковим, чарівним і незабутнім.

Романтична вечеря

Це, мабуть, найпопулярніший спосіб провести 14 лютого. Він відразу може здатися банальним, але навіть такий традиційний варіант можна зробити яскравим і незвичайним. Наприклад, можна замовити столик в ресторані, де ви ніколи не були, або влаштувати вечерю в тому місці, де пройшло ваше перше побачення.

А можна влаштувати романтичний вечір і вдома. Ви можете приготувати улюблені страви, насолодитися романтичними фільмами та спілкуванням один з одним.

Романтична фотосесія

14 лютого можна влаштувати фотозйомку в форматі love story. Виберіть фотографа, продумайте образи і підготуйте невеликі реквізити, які допоможуть зробити вашу фотосесію цікавішою. Місцем зйомки може бути фотостудія, улюблене кафе, парк або інше місце, яке щось значить для вашої пари.

Виконання бажань

Зробіть в цей вечір те, про що ви мрієте вже давно. Це може бути що завгодно: прогулянка на люксовому авто по нічному місту, політ на повітряній кулі або катання на конях. Ви можете спробувати освоїти ази парної йоги або, наприклад, аргентинського танго. Це все подарує вам море позитивних емоцій і неймовірний заряд енергії.

Медові вихідні

Оскільки в 2020 році День святого Валентина випадає на п'ятницю, то можна організувати невелику поїздку на вихідні. Уявіть, як буде романтично побродити по вуличках незнайомого міста, зайти в затишне кафе і зізнатися в своїх почуттях прямо на пероні вокзалу. Така подорож точно запам'ятається на все життя.

SPA для двох

Спільне відвідування спа-салону допоможе втекти від сірих буднів і щоденної метушні, а також зміцнити ваші почуття. Цей час ви присвятите тільки своїй коханій людині, залишивши в стороні всі проблеми і турботи. Подаруйте один одному кілька годин задоволення і цей День святого Валентина точно залишиться в пам'яті надовго.

Читайте також

Перетворити народ у націю: в Україні проходять святкування ювілею першої української Біблії

Ювілей Біблії Куліша відзначили науковими конференціями, концертами та виставками

"Русскій мір" чіпляється зубами: коли Києво-Печерська лавра очиститься від впливу Москви

Історія з передачею Києво-Печерської лаври державі ще не завершена – і триватиме щонайменше кілька місяців

Скандал з дубляжем: чи будуть українці ходити в кіно англійською

Влада вирішила заборонити дублювання в кінотеатрах українською мовою фільмів з оригіналом англійською мовою