RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

"Нульова" розмитнення у дії? Фото та відео шикарного суперкара McLaren на українських номерах

У Польщі помітили рідкісний суперкар з українськими номерами McLaren 570S Spider – ймовірно, цей автомобіль був ввезений в Україну за допомогою "нульового розмитнення".

Про це повідомляє ТопЖир.

Зазначається, що електромобіль голубого кольору неодноразово помічали у Вроцлаві, хоча номери у нього Волинської області. При цьому, у базі даних їх поки що немає – очевидно, авто поставили на облік нещодавно і, ймовірно, розмитнили безкоштовно.

Також, варто зазначити, що в Україні машину поки що не фотографували, тоді як у Польші транспортний засіб взяв участь у місцевому пробігу суперкарів та неодноразово красувався на фото та відео у соцмережах місцевих жителів.

Нагадаємо, суперкар McLaren оснащений 3,8-літровим V8 твін-турбо потужністю 570 к.с. Він розганяється до 100 км/год за 3,2 сек і може розвинути 328 км/год.

Цікаво, що це не єдиний McLaren 570S Spider, який з’явився в Україні під час війни. Нещодавно ще один такий суперкар бачили на автовозі, причому він був на "євробляхах". Відео за участі унікального авто можна преглянути за посиланням.

Раніше ми писали, що через війну з України вивезли яскравий тюнінгований суперкар McLaren.