RU  UA

Щури втікають з корабля: мер Мелітополя розповів про цікаву тенденцію в місті

Російські ставленики втікають з тимчасово окупованого Мелітополя. Кремлівські "керівники" чітко розуміють, що на тій землі ніколи не буде росії, тому й не затримуються.

Про це в ефірі Апостроф TV заявив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

"Місяць тому до Мелітополя помпезно приїхав відкомандирований заступник губернатора Вологодської області, який був призначений керівником "правительства" в Запорізькій області. Він приїхав, побув два тижні. Почалися активні бойові дії – вже ми його два тижні не бачимо на території нашого тимчасово окупованого міста. Це свідчить про те, що жодна людина навіть з ворожої держави, в якої є хоч якийсь глузд, не затримується, тому що чітко розуміє, що росії точно в нас не буде", - пояснив Федоров.

За словами мера міста, в Мелітополі залишається лише одна категорія людей, які працюють на росію.

"Залишаються тільки ті, хто вже зробив свій крок і зворотнього шляху не те що в них немає, а якщо вони захочуть ним піти, то їх просто зачистять силові структури росії. На цьому буде кінець не тільки їхньої карʼєри, а й їхнього життя. Тож ми бачимо тенденцію, що ті люди, які приїжджали з материкової росії до нашого тимчасово окупованого міста, вже рятуються з нашого Мелітополя", - наголосив міський голова Мелітополя.