RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Було лише 22 роки: фото та подробиці про вбиту в Чернівцях поліцейську

Національна патрульна поліція підтвердила, що 3 жовтня в Чернівцях під час виконання службових обов'язків загинула поліцейська. Молодшій лейтенантці поліції Таїсії Татарин було лише 22 роки.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції у Facebook.

Зазначається, що співробітниця поліції разом зі своїм напарником прибула на виклик про розбещення неповнолітніх.

Заявниця сповістила, що біля будівлі школи невідомий чоловік показує статеві органи дітям. Патрульні поліцейські розшукали чоловіка. Однак він зі зброї відкрив вогонь по інспекторах. Поліцейська померла на місці. Її колегу з травмами шпиталізували.

У пресслужбі зауважили, що дівчина пропрацювала у патрульній поліції лише два роки.

"Сьогодні вранці вона одягла форму, отримала зброю та пішла захищати спокій рідного міста. На жаль, ця зміна стала останньою зміною в її житті… Таїсія прийшла у лави патрульної поліції в серпні 2020-го, щоб служити та захищати. У пам’яті всіх, хто її знав і працював разом з нею, Таїсія назавжди залишиться принциповою та чуйною колегою, яка вірно та самовіддано служила Батьківщині та українському народу. Ми висловлюємо наші найглибші співчуття рідним, близьким, друзям, колегам Таїсії", - йдеться у повідомленні.

Чоловікові, який вбив поліцейську, вдалося втекти. Його продовжують шукати. У поліції обіцяють притягнути злочинця до відповідальності за всією суворістю закону.

Нагадаємо, що 26 вересня в російському місті Іжевську в школі невідомий почав стрілянину, унаслідок чого десятеро осіб включно з дітьми постраждали, охоронець загинув.