RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У Мелітополі вчинили замах на екс-соратника Медведчука та Ківи: що відомо

Уранці у вівторок, 6 грудня, в окупованому Мелітополі біля під'їзду колаборанта Миколи Волика пролунав потужний вибух.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив мер міста Іван Федоров.

Він зазначив, що вибух був настільки потужним, що його почуло півміста.

Пізніше Федоров уточнив, що це був замах на колаборанта Миколу Волика, котрий до повномасштабного вторгнення Росії в Україну очолював місцеву ланку соціалістичної партії та побував депутатом Мелітопольської районної ради.

"Після окупації Мелітополя став активним поплічником місцевих гауляйтерів. О 6 ранку було гучно біля під’їзду зрадника. На місце вибуху одразу ж приїхали швидкі. Вірогідно "рускій мір" відвернувся від колаборанта. Уточнюємо інформацію наскільки сильно підсмажився", - написав мер Мелітополя.

У свою чергу "РІА Мелітополь" повідомляє, що сили опору здійснили замах на колаборанта Миколу Волика. Вибух пролунав біля першого під'їзду "5-го дробу" на Мікрорайоні.

Читайте також: Затримують десятками: як карають колаборантів у Херсоні

"Підсмажився" колаборант Микола Волик — депутат Мелітопольської райради від партії ОПЗЖ. У свій час він був співзасновником підприємства, що займається перевезеннями - АТП "АСА". Також Волик мріяв про політичну кар'єру та дружив із Ківою. Навіть очолив міську організацію Соціалістичної партії України. Проте з Ківою не склалося і він подався до ОПЗЖ", - йдеться у повідомленні

Як повідомляв "Апостроф", у звільненому Херсоні Державне бюро розслідувань виявило заступника міського голови Херсона колаборанта Володимира Сальдо, який працював на ворога. Його затримали та повідомили про підозру в колабораціонізмі.