RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Українські хакери вразили російські підприємства до Дня РЕБ РФ

Кібери зламали сервери та вивантажили інформацію 15 підприємств, які є партнерами російської оборонки. Акція відбулася до Дня російського РЕБ. Замість стартових сторінок цих компаній тепер можна побачити спалені "Леєр 2" і "Красухи" — російські засоби РЕБ.

Про це повідомляє "Армія.Інформ".

Серед компаній, яким завдано шкоди - філіали компанії "Рамтел", яка постачає фарби для оборонавтопрому рф. Також - електронний ресурс фірми "Вторцветмет", яка пов'язана з Ярославським заводом гумових технічних виробів — постачальником шин для російських авто цивільного та військового призначення. Обидві компанії очолював Сергій Вікторович Даленко, член партії "єдина росія".

Також втрати від дій хакерів понесли підприємства "ПромАрматура" і "ИнтерТестСтрой +" з населених пунктів Набережні Челни (Татарстан) і Митищі (московська область). Обидві компанії є партнерами компанії "Ремдизель", яка випускає бронеавтомобілі "Ахмат".

Як повідомляв "Апостроф", раніше військові кібери провели операцію проти компаній, які залучені до ремонту техніки армії РФ.