RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

Доля готує важливі зміни: гороскоп за картами Таро на 18 травня для всіх знаків Зодіаку

Тарологи склали унікальний гороскоп за картами Таро для всіх зодіакальних знаків на суботу, 18 травня.

Про це повідомляє видання Slovofraza.

Читайте также: Такое бывает раз в 12 лет: трем знакам Зодиака судьба готовит уникальный шанс

Овен

Карта "Справедливість (Правосуддя)" говорить про необхідність проявити особливу увагу і ретельно прояснити всі ситуації. Важливо передавати відомості максимально точно, уникаючи спотворень. Інакше це може негативно вплинути на репутацію. Можливо, виникне бажання розрізняти в житті добро та зло, брехню й лицемірство, обов'язки і права.

Телець

Карта "Король Денаріїв" вказує про гроші. Тобто тема грошей буде актуальна весь день. Також ви притягнете багатство, зміцнивши матеріальний добробут і насолодившись відчуттям власної фінансової стабільності. Важливо пам'ятати, що, щоб отримати, треба щось і віддати. Проявіть щедрість по максимуму.

Близнюки

Карта "Вежа" рекомендує звернути увагу на фізичний стан. Дослухайтеся до організму, який сигналізує та попереджає, як правило, нас. Саме турбота про здоров'я стане сьогодні ключовим. Це - ваша вразлива сторона. У разі появи ознак захворювання, краще не відкладати візит до лікаря. Менше нервуйте і більше відпочивайте.

Рак

Карта "Лицар Денаріїв" попереджає про підвищену нервозність через неважливі речі. Це може призвести до паніки, що заважатиме мислити аналітично, об'єктивно сприймаючи реальність. Візьміть під контроль емоції та займіться медитацією для встановлення рівноваги.

Лев

Карта "Зірка" обіцяє день дивовижним. Ви тривалий час перебували у темній фазі, не маючи мотивації, відчуваючи пригніченість, фінансові та емоційні проблеми. Ні горизонті - нові перспективи. Навіть найтемнішої ночі настає світанок.

Діва

Карта "Суд" говорить про позитивний переломний момент. Після усвідомлення власних помилок і винесення собі "вироку" він виявиться не надто страшним. Прощення, милосердя та відродження стануть головними темами дня. Вдалий час для підбиття підсумків в житті.

Терези

Карта "Четвірка Денаріїв" вказує на вашу високу концентрацію та внутрішній спокій. Варто діяти злагоджено та впевнено. Переконайтеся в успіху та уникайте ризиків, перш ніж робити щось. Не дозволяйте почуттям прив'язуватись до іншої людини.

Скорпіон

Карта "Десятка Кубків" принесе задоволення, радість, позитивні емоції. Ви будете раді результатам своєї праці, спілкуванням з близькими. Також будете цінувати все, що вас оточує. Карта обіцяє пік задоволення та тріумф в наближенні до мети. Для уникнення егоїзму, варто поділитися радістю з іншими.

Стрілець

Карта "Смерть" попереджає про завершення чергового етапу в житті. Варто замінити старі речі, почати щось нове. Карта рекомендує "поховати" минуле, що не приносило задоволення. Тому сміливо рухайтесь у майбутнє.

Козоріг

Карта "Паж Денаріїв" говорить про надходження хороших новин, особливо у сфері фінансів. Будуть пропозиції про нову роботу, нові ідеї та укладення вдалих угод.Можливі приємні фінансові надходження, хай і великі. Для досягнення успіху варто натхненно вчитися.

Водолій

Карта "Імператор" є символом влади, заступництва та сили. Гороскоп рекомендує проявити такі якості, а також бути мудрими, справедливими. Це може вказувати на можливість підвищення по службі, зміцнення лідерського стану та соціального статусу. Не варто сумніватися у здібностях, не боятися брати відповідальність.

Риби

Карта "Сімка Жезлів" говорить про можливі нерозуміння та перешкоди. Доведеться відстоювати власну точку зору, захищати позиції та навіть право на існування. Складний час, проте ви маєте все необхідне для перемоги. Упевненість у силах, цілеспрямованість та вміння досягати блискучого успіху. Не варто опускати руки, не втрачайте надії. Натомість адекватно оцінюйте ризики. У підсумку успіх буде за вами.

Ранее мы публиковали гороскоп для мужчин на май 2024 года.

  • Вас также может заинтересовать:

Надвигаются неприятности: какие знаки Зодиака накроют проблемы с 1 мая

Такое бывает раз в 12 лет: трем знакам Зодиака судьба готовит уникальный шанс

Деньги потекут рекой: в мае четыре знака Зодиака ждет финансовый успех