RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Міжнародні експерти оцінили українську горілку

У Сан-Франциско завершився 18-й міжнародний конкурс алкогольних брендів San Francisco World Spirits Competition, топовий дегустаційний турнір зібрав рекордну кількість - майже 3 тисячі учасників з різних країн, а за його підсумками найвищу нагороду - золото - отримала вітчизняна "Хортиця".

Як повідомляє сайт San Francisco World Spirits Competition, нагорода "Хортиці" є загальновизнаним показником її виняткової якості:

"Продукція, нагороджена золотою медаллю, є винятковою в своїй категорії. Це продукти, які встановлюють стандарти для інших", - відзначили на сайті конкурсу.

Бренд отримав відмінні оцінки від провідних світових експертів, сомельє, відомих галузевих журналістів і барменів світу.

Виробник абсолютний успіх бренду пояснює використанням натуральної сировини - спирту нового покоління "Пшенична сльоза", джерельної води і авторських рецептур. Завдяки постійному інвестуванню в якість продукції вітчизняна "Хортиця" 5-й рік поспіль - в трійці світових лідерів за версією британського рейтингу Клубу Мільйонерів.

Нагадаємо, раніше "Хортиця" показала найбільш високі темпи зростання серед трійки світових лідерів і стала найпопулярнішою і найбільш "ходовою" вітчизняної горілкою за даними рейтингу британського журналу Drinks International.