RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Битва за аліменти в Одесі: дружина і теща спробували відправити чоловіка за ґрати, щоб "вибити" гроші

Сімейна драма розгорнулася в Одесі: місцева мешканка і її мати дискредитують колишнього чоловіка заради аліментів.

Про це повідомляє "Вибір медіа".

Як пише видання, "подружжя Павло і Ксенія Мараховські зареєстрували свій шлюб в червні 2014-го в Одесі. Чоловік багато працював, щоб забезпечити сім'ю житлом і всім необхідним. Маленький Ернест народився 25 січня 2018 року в Женеві. Конфлікти в родині почалися після переїзду в Женеву матері Ксенії - Елеонори, яка постійно звинувачувала зятя в тому, що той багато працює. У квітні того ж року подружжя планувало приїхати в Україну, щоб оформити хлопчикові документи і охрестити. Саме тоді конфлікт досяг апогею".

"Він прийшов дізнатися, з якої причини його не пустили додому, але дружина з матір'ю відібрали у нього телефон і почали провокувати конфлікт, знімаючи все на телефон. Саме ці відеозаписи стали доказовою базою для розслідування справи.

Адвокат жінок з'явився миттєво, - неначе знаючи про ситуацію заздалегідь, що відразу здалося підозрілим. Саме він повідомив поліції, що чоловік перебував у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння і поводився дуже агресивно. Потім це стане ключовим пунктом звинувачення. В той же день, 26 травня, для спростування звинувачень, Павло пройшов експертизу, яка ніяких слідів ні алкогольного ні наркотичного сп'яніння не виявила", - повідомляє видання.

Крім того, через 5 днів, 31 травня, проти Павла Мараховського за заявою Елеонори Кедрової і Ксенії Мараховської почали кримінальне провадження за фактом нанесення їй, і її дочці тілесних ушкоджень. Переглянувши наявні відеозаписи, правоохоронці встановили, що Павло не завдавав жодних тілесних ушкоджень і не чинив насильства і агресії щодо вищезазначених жінок. Варто зауважити і той факт, що працівники органів відзначили агресивну поведінку матері жінки.

"Цікаво, що маючи при собі телефони, обидві жінки навіть не подумали викликати поліцію, а постійно знімали Павла на телефон. Правоохоронці прибули за викликом Павла і його батька. Тілесні ушкодження Елеонори Кедрової - тещі Павла, теж викликають сумніви, оскільки на експертизу жінка ні разу не з'явилася", - йдеться в матеріалі.

В результаті кримінальну справу стосовно Павла Мараховського закрили у зв'язку з відсутністю складу злочину. Однак попри це його дружина і теща продовжують дискредитувати чоловіка, перешкоджати його законним зустрічам з сином і вимагати аліменти.

"Можна тільки здогадуватися, не провокували чи жінки цей конфлікт спочатку, щоб дискредитувати Павла в очах суспільства і отримати від нього матеріальну вигоду", - пише "Вибір медіа".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес