RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Подарунки до Нового року: підприємці розповіли, як допомогти вистояти інклюзивному бізнесу

новини компаній

Замовлення на корпоративні подарунки допоможуть вистояти в карантин, стверджують в інклюзивній пекарні Good bread.

Карантин помітно вдарив по малому бізнесу, але найстійкіші продовжують працювати і боротися за клієнтів. Соціальні підприємства, які працевлаштовують людей з інвалідністю, не отримали ніяких додаткових пільг на оренду або податки від держави.

Пекарня Good bread працевлаштовує людей з ментальною інвалідністю - аутизмом, синдромом Дауна та розумовою відсталістю. Вони печуть кекси, круасани і печиво.

"Ми не звільнили жодного співробітника, хоча продовжувати в тому ж дусі стає все складніше", - розповідає засновник пекарні Влад Малащенко.

За його словами, замовлень стало менше, але через це не можуть прощатися з працівниками: "Ми вже дали нашим хлопцям роботу, звільнення - крайня міра, тому що ці люди зараз, під час кризи, не зможуть нікуди влаштуватися, і ми не хочемо самі позбавляти їх роботи, назад закривати будинки і в інтернатах".

Щоб вистояти, пекарня Good bread запустила набори корпоративних подарунків для компаній до новорічних свят.

"Замовлення на подарунки дуже допоможуть нам завантажити хлопців роботою, оплатити оренду. До того ж це можливість для компаній проявити свою позицію в цей непростий час. Ми дуже добре попрацювали - це набори з класним дизайном і смачними кексами чи печивом. Упевнений, що компанії будуть задоволені співпрацею з нами", - розповідає Малащенко.

Пекарня готова до співпраці з невеликими і великими компаніями і у них можна замовити корпоративні подарунки в будь-якій кількості. За додатковими питаннями можна писати на пошту [email protected] або звертатися за телефоном: +380 (99) 273 94 38.