RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

18 травня

17 травня

Всі новини

В Україні анонсовано перший міжнародний форум стійкості International Sustainability Forum

партнерський матеріал

17-18 червня в Києві пройде перший International Sustainability Forum: міжнародна освітня подія у сфері сталого розвитку, яка допоможе бізнесу стати привабливим для інвесторів, партнерів та споживачів. 16 топ-спікерів з 7 країн світу: ЄБРР, FMO, IFC, UNDP, Global Compact, Indiana University, Institute for Gender and the Economy. поділяться знаннями про сталий розвиток.

Впродовж 2 днів учасники відвідають 4 руми: Intro, Environmental, Social, Governance. Кожна кімната включає серію міжнародних лекцій та кейс-сесію найкращих локальних сталих практик.

Присутні почують 17 кращих кейсів у сфері сталого розвитку від ДТЕК, StarlightMedia, IDS Borjomi Ukraine, ЦУМ, Carlsberg, GlobalLogic, Scatec Solar, GoodValley, Carlsberg, Atlas Weekend, Укренерго, Softserve, Corteva, Укрсиббанку та інших з чіткими результатами та рекомендаціями.

Форум дасть відповіді на запитання: чим sustainability відрізняється від благодійності та КСВ? Чому сталість — це не тільки екологія? Як бізнес може впливати на зміну клімату? Чому майбутнє за циркулярною економікою? Як взаємодіяти зі стейкхолдерами? Навіщо інвестори наголошують на ESG та на звітах по стандарту GRI та багато інших корисних знань, які наблизять бізнес до сталих рішень.

В кінці форуму всі учасники події зможуть пройти тест, перевірити свої знання і отримати сертифікат.

Організовує: Асоціація експертів зі сталого розвитку (ASDE) — перше міжнародне об’єднання практиків сталості в Україні.

Форум відбудеться 17-18 червня, о 10:00, квитки- isforum.org.ua.