RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Робітників дистилерії "Таврія" з Херсону вшанували як голлівудських зірок - фото

новини компаній

На пішохідному мосту над Дніпром, з’явився величезний постер із невідомими акторами та надписом "Кіно про істинні цінності". На постері розміщений QR-код, що веде на сайт, який і пояснює суть акції - бренд коньяків "Таврія" створив рекламний відеоролик, у якому замість професійних акторів знялися співробітники заводу. Таким чином бренд хоче донести до глядачів свою філософію "Бути собою – це по-нашому".

Як говорять співробітники заводу: "Це означає ­– чесно триматися життєвих принципів, бути собою без прикрас та самообману. Це і є перевірений спосіб залишитися щасливими у цьому мінливому світі. Тому замість намагатися бути кимось іншим, ми показуємо себе, якими є".

"Таврія" створила короткометражне відео з назвою "Кіно про істинні цінності". У ньому можна ближче познайомитися з героями рекламного відео – звичайними людьми з Херсонщини, які діляться власними принципами та цінностями. Повне відео - за посиланням.

Для промоушену "кіно" у "Таврії" розробили афішу з героями стрічки у стилістиці великих кінокартин, а потім розмістили з голлівудським розмахом – на мосту над Дніпром.

Зісканувавши QR-код на афіші можна перейти на сайт та подивитися "Кіно про істинні цінності" і дізнатися, що саме вкладають у нього автори.

"Ми створили "Кіно про істинні цінності". Наша головна цінність – це наші люди. Щирі, як є. Без прикрас. Без масок та фільтрів. З унікальними характерами та цікавими хоббі. Усі різні, але всі істинно чесні. Попри блискавичну зміну світу навколо, вони залишаються вірними собі та своїм принципам. Наші люди, співробітники дистилерії Таврія, є дзеркалом наших цінностей. Тож ми зняли кіно та показали себе такими, якими ми є", - йдеться в повідомленні компанії.

На сайті можна не тільки переглянути відео, але й відчути себе кіноекспертами - кожен охочий має шанс проголосувати за найкращі ролі, розподілити нагороди та виграти особливі подарунки.

Ось деякі з номінацій: "найщиріша роль", "найпрекрасніша усмішка", "найдобріші очі", "роль, яка за душу чіпляє", "роль, яка вражає глибиною", "роль, що закохує з першого кадру".