RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

"Експрес Страхування" утримує п'яте місце серед страхових компаній - Insurance ТОП

СК "Експрес Страхування", вперше увійшла до п'ятірки провідних КАСКО-страховиків за версією рейтингу Insurance TOP за підсумками першого півріччя та зміцнила свої позиції за результатами трьох кварталів 2021 року.

Про це йдеться на сайті "Експрес Страхування".

За словами Тетяни Щуч'євої, директора СП "Експрес Страхування", український ринок нових авто взяв курс на відновлення. Так, згідно з даними асоціації "УкрАвтоПром", з початку року (з січня по вересень) українці придбали та поставили на облік 92 700 нових легкових автомобілів, що на 23% перевищує показники дев'яти місяців 2020 року, та майже на 9% за весь минулий рік.

"Звичайно, до рекордного показника 2008 року - 686 тисяч реалізованих нових авто - Україні ще далеко. За нашими прогнозами, у 2022 тенденція відновлення ринку може зберегтися, що ще більше посилить конкуренцію серед страхових компаній на тлі очікуваних змін правового поля. Зокрема, йдеться про закони "Про ОСАГО", "Про реалізацію страхових послуг" та нещодавно прийнятий закон "Про страхування", - коментує Тетяна Щуч'єва.

Сьогодні 152 страхові компанії в Україні займаються ризиковим страхуванням. З них 42 мають ліцензію щодо ОСАЦВ та 124 – ліцензію за КАСКО. За даними НБУ, в 2021 близько 50 страхових компаній втратили або добровільно відмовилися від ліцензій.

Директор СК "Експрес Страхування" висловила впевненість у стійкій конкурентній перевазі компанії, зумовленій партнерством з Корпорацією УкрАВТО.

"Завдяки тісній співпраці з профільними підрозділами Корпорації, ми пропонуємо клієнтам унікальний комплекс послуг, недоступний конкурентам. Ми не завершуємо сервіс на виплаті, а супроводжуємо процес відновлювального ремонту від оперативного замовлення запасних частин до пріоритетного запису на ремонт при гарантованій його якості", - пояснила вона

Як зазначили в компанії, у портфелі "Експрес Страхування" частка автострахування - КАСКО та ОСАГО - досягає 95%. При цьому 76% клієнтів продовжують свої перші договори, що свідчить про високий рівень довіри до компанії.

Підбиваючи підсумки роботи СК "Експрес Страхування" за 11 місяців 2021 року, Тетяна Щучєва додала, що у січні – листопаді 2021 компанія збільшила виплати клієнтам до 229,2 млн грн., тобто. на 66,9%, порівняно з аналогічним періодом минулого року. У тому числі КАСКО – до 199,1 млн грн, на 71,6%, ОСАГО – до 21,5 млн грн, на 34,5%.