RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Інформатака на групу компаній Adelon - замовників притягнуть до суду

новини компаній

Група компаній Adelon та її бенефіціарний власник Дмитро Коваленко продовжують судове переслідування авторів та замовників брудної інформаційної атаки щодо підриву своєї ділової репутації.

Про це йдеться в матеріалі видання Telegraf.

Як повідомив бенефіціарний власник групи компаній Adelon Дмитро Коваленко залучені адвокати в Україні та низці країн ЄС продовжують судові розгляди проти авторів та власників інтернет-сайтів, на яких було опубліковано неправдиві та брехливі статті.

За його словами, мета інформаційної атаки – підірвати ділову репутацію всієї групи компаній і зокрема Дмитра Коваленка в очах клієнтів та споживачів вугільної продукції в Україні та країнах ЄС

"Адвокати сподіваються найближчим часом одержати відповідні судові рішення, які дозволять припинити протизаконну діяльність несумлінних медійних ресурсів", — запевнив він.

Підприємства Adelon AG (Швейцарія), Polska Grupa Importowa Premium Sp. z oo (Польща), що входять до однойменної групи компаній Adelon, протягом багатьох років займаються міжнародним трейдингом вугільної продукції, співпрацюють з компаніями-виробниками вугільної продукції по всьому світу (зокрема, ПАР, Австралія, США, Індонезія, Колумбія тощо) та постачають продукцію покупцям та споживачам в Україні, країнах ЄС, Індії, Китаю та інших країн.

З початку повномасштабної війни в Україні група компаній Adelon та її бенефіціарний власник Дмитро В'ячеславович Коваленко не залишилися осторонь надання допомоги Україні та її мешканцям. Розмір гуманітарної та спеціалізованої допомоги Україні від групи компаній Adelon перевищив 1 млн євро. Також допомога надається українським біженцям у Польщі - компанія Polska Grupa Importowa Premium Sp. z oo (Польща) сприяє у соціальній адаптації українських біженців – надає житло, допомагає у прийнятті до садків та шкіл дітей, надає батькам можливість працювати у штаті компанії.

Група компаній Adelon продовжує реалізувати гуманітарні проєкти для підтримки України під час війни. Останній приклад такої діяльності – купівля та постачання 5 одиниць автомобілів швидкої допомоги для медиків на постраждалих від війни територіях України.

За словами Дмитра Коваленка, компанія Adelon планує збільшити розмір допомоги мешканцям України, які постраждали від війни.

"Ми докладемо максимум зусиль, щоб допомогти Україні та українцям. Перемога справедливості та свободи над тиранією та насильством можлива лише в тому випадку, якщо ми протистоятимемо їм разом", — упевнений Коваленко.