RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

"Укрлендфармінг" інвестував велику суму в очисні системи елеваторів

Один з найбільших агрохолдингів Європи "Укрлендфармінг" (Ukrlandfarming) українського бізнесмена Олега Бахматюка інвестував близько 1 млн доларів США в очисні установки власних елеваторних комплексів.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Обсяг інвестицій "Укрлендфармінг" в обладнання, монтаж і запуск систем очищення власної елеваторної мережі, потужність якої понад 2,6 млн тонн одночасного зберігання зерна, за три роки склав близько 1 млн доларів США. Ще 400 тисяч гривень агрохолдинг витратить на екологічні заходи одного з елеваторних комплексів в цьому році. Серед сучасних систем, якими обладнані елеватори "Укрлендфармінг" - аспіраційні, повітроочисні системи, високоякісні фільтри-пиловловлювачі від світових лідерів - компаній Pulsejet і MacProcess.

"У поточному році ми встановлюємо систему пневмосепарування зерна від пилу і плівки квіткової продуктивністю 200 т/годину по зерну кукурудзи за допомогою комплексної установки ВМЗ - 200 на елеваторі ТОВ СП Нива в місті Дубно вартістю близько 400 тисяч грн, - розповів Володимир Сущенко, керівник департаменту зернозберігання і комбікормового виробництва "Укрлендфармінг". - Дубенський елеваторний комплекс групи компаній "Укрлендфармінг" потужністю 285 тисяч тонн одночасного зберігання зерна. Підприємство володіє всіма дозвільними документами на викиди, регулярно проходить перевірки держорганами контролю. Дослідження проб повітря з прилеглих до комплексу територій не показують наявності шкідливих домішок, вміст зернового пилу значно менше допустимих норм. Підприємство продовжує модернізувати та удосконалювати системи очищення".

Група компаній "Укрлендфармінг" керує однією з найбільших в Україні мереж елеваторних комплексів, два з яких - найбільші в Євразії. "Укрлендфармінг" є одним з лідерів серед українських агропромислових холдингів і займається вирощуванням зернових і олійних культур, насіння, виробництвом яєць і яєчних продуктів (Avangardco IPL), тваринництвом. До складу компанії входять 17 елеваторів, 11 агропромислових кластерів, 19 птахофабрик, 3 інкубатора, 10 фабрик з вирощування молодняку, 6 комбікормових заводів, 3 склади тривалого зберігання яєць, завод з переробки яєць "Імперово Фудз", сучасні птахокомплекси "Авіс" і "Чорнобаївське" загальною потужністю 3,5 млрд яєць на рік і поголів'ям в 10,5 млн курей-несучок - найбільшим в Україні в 2018 р. Власником агрохолдингу є бізнесмен Олег Бахматюк.