RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

"Укрлендфармінг" допоміг у підготовці шкіл і дитсадків до нового навчального року

Понад півмільйона гривень цього року виділив агрохолдинг "Укрлендфармінг" українського бізнесмена Олега Бахматюка сільським загальноосвітнім закладам, розташованим у 16 областях України, у рамках своєї програми з підтримки закладів освіти в селах.

"Укрлендфармінг" традиційно бере фінансову участь у підготовці приміщень шкіл і дитячих садочків до нового навчального року. Цього року агрохолдинг виділив понад 500 тис грн для сільських освітніх закладів, розташованих у Житомирській, Полтавській, Сумській, Вінницькій, Донецькій, Дніпропетровській, Луганській, Харківській, Рівненській, Тернопільській, Черкаській, Хмельницькій, Миколаївській, Запорізькій, Херсонській та Чернігівській областях.

За цей кошт відремонтовані фасади й кабінети шкіл, під’їзні дороги до закладів, придбаний спортінвентар, канцтовари, книжки та іграшки. Окрім того, "Укрлендфармінг" допоміг з мультимедійним обладнанням для сучасних класних кімнат згідно вимог державної програми "Нова українська школа". З цією метою були закуплені проектори і інтерактивні дошки, ноутбуки, а школярі отримали щоденники серії "Світ аграрних професій".

"Четвертий рік поспіль діти по всій Україні мають від нас у подарунок до Дня знань щоденники серії "Світ аграрних професій". Ми започаткували цей проект, щоб популяризувати аграрні професії серед дітей та молоді в більш ніж 600 населених пунктах, де працює "Укрлендфармінг". За час реалізації проекту компанія подарувала школярам понад 24 тисячі щоденників на суму більше 600 тисяч гривень", - зазначила Наталія Романенко, керівник департаменту з управління персоналом "Укрлендфармінгу".

"Укрлендфармінг" є одним з найбільших українських агропромислових підприємств, що забезпечує робочими місцями більше 20 тисяч жителів у 22 областях України, і одним з найбільших українських платників податків. Власником "Укрлендфармінгу" є бізнесмен Олег Бахматюк.