RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

Всі новини

В "Укрлендфармінгу" Бахматюка розповіли про модернізацію елеваторів

Мережа елеваторів, що належить аграрному холдингу "Укрлендфармінг" українського бізнесмена Олега Бахматюка, завершила підготовку обладнання до нового сезону. Цього року в агрохолдингу модернізували один з найбільших елеваторів Європи.

"У цьому році нами модернізовано один з найбільших елеваторів Європи – ТОВ "Елеватор Агро", загальною потужністю 446 тис тонн одночасного зберігання, - розповів Українським новинам директор департаменту зернозберігання холдингу Богдан Штогрин. - На ньому встановили ще одну сушарку "Кімбрія". Важливо, що завдяки її установці ми збільшили оборотність елеватора, розширивши спектр культур: додали ріпак, який можна приймати в обсязі до 2 тисяч тонн на добу. Модернізували також камеру нагріву сушарки GSI-10000. Реалізація даних заходів дозволила збільшити прийом соняшнику з 2 до 5 тисяч тонн на добу".

Першими в другій половині червня починають роботу елеватори південних і центральних регіонів країни. "Укрлендфармінг" має кілька таких, які розташовані в цих областях. Один з них - "Агро Сервіс".

"У цьому році ми реконструювали на елеваторі "Агро Сервіс", розташованому в Миколаївській області, автомобільні ваги, збільшивши довжину платформи до 18 м, що дозволяє нам приймати великогабаритні автомобілі", - зазначив Богдан Штогрин.

Загальна потужність власної елеваторної мережі "Укрлендфармінг" - 2,66 млн т одночасного зберігання пшениці. 17 елеваторів розташовані біля основних земельних масивів холдингу і всі мають під'їзні залізничні колії.

Завдяки високотехнологічним характеристикам і логістичним перевагам елеваторні потужності групи УЛФ покривають 98% власних потреб агрохолдингу в зберіганні сільськогосподарської продукції. Активною є робота елеваторів зі сторонніми поклажодавцями.

"Укрлендфармінг" є одним з найбільших українських агропромислових холдингів, який займається вирощуванням зернових і олійних культур, насіння, виробництвом яєць і яєчних продуктів (Avangardco IPL), тваринництвом, виробництвом м'яса і молока. Власником холдингу, який створює 27 000 робочих місць, є український бізнесмен Олег Бахматюк.