RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

"Наш край" закликає владу взяти під контроль встановлення безкоштовних газових лічильників до 2020 року

Протягом 2019 року уряд повинен забезпечити безкоштовне встановлення газових лічильників для трьох мільйонів споживачів.

Про це заявив співголова партії “Наш край” Олександр Мазурчак.

За його словами, до 2020 року уряд повинен змусити газових монополістів встановити заплановані безкоштовні лічильники.

“Вже кілька років партія “Наш край” закликає владу виконати вимогу закону та безкоштовно встановити газові лічильники для домогосподарств. Нарешті уряд зобов’язав «Нафтогаз» надати план встановлення безкоштовних лічильників для 3 млн сімей, які не мають приладів обліку газу. Разом з тим, уряд відреагував на чисельні заклики «Нашого краю» та відмовився продовжити контракт із Андрієм Коболєвим, керівником НАК «Нафтога України». Влада має змусити монополістів встановити безкоштовні газові лічильники та проконтролювати їх встановлення”, – зазначив Мазурчак.

Також співголова партії наполягає на перевірці наявності загальнобудинкових лічильників.

“Необхідно провести тотальну перевірку наявності та якості загальнобудинкових приладів обліку газу для уникнення зловживань з боку облгазів”, - наголосив Мазурчак.

Він закликав владу проконтролювати встановлення безкоштовних газових лічильників до наступного року.

“Уряд повинен забезпечити контроль над виконанням рішення про встановлення 3 млн газових лічильників у 2019 році. Потрібно покінчити з розкраданням газу та обдурюванням людей”, - підсумував Мазурчак.

Нагадаємо, нещодавно прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив керівництву НАК «Нафтогаз України» якнайшвидше представити план встановлення лічильників газу для 3 мільйонів домогосподарств, які ще не мають приладів обліку.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: БізнесЕнергетика
Теги: газ, Наш Край