RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Флагман української індустрії: нардеп Новинський привітав маріупольський комбінат зі 123-річчям

Депутат Верховної Ради Вадим Новинський привітав Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча з 123-річчям від дня заснування.

Вітання він розмістив у себе в Facebook.

Так, депутат вказав, що маріупольський комбінат є "флагманом української індустрії" і багато в чому продиктував шлях розвитку металургійної галузі в Україні.

"Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча сьогодні святкує своє 123-річчя. Один з найстаріших промислових гігантів України став справжньою легендою і гордістю, флагманом української індустрії. ММКІ багато в чому визначив хід розвитку вітчизняної металургії. Щиро вітаю іллічівців і всіх жителів Маріуполя з днем народження комбінату!", - написав Новинський.

Окремо депутат Верховної Ради відзначив заслуги працівників комбінату.

"Окремо хочу подякувати ветеранам - людям, які здійснювали щоденні трудові подвиги, закладали традиції і день за днем формували славу комбінату. Своєю самовідданою працею ви подавали приклад, як потрібно любити своє підприємство і своє рідне місто. Бажаю успіху, процвітання і стабільної роботи комбінату. Благополуччя, щастя і, головне, миру сім'ям іллічівців і всіх маріупольців!", - зазначив він.