RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

В Samsung розповіли про ціни на смартфони серії Galaxy S20 і представили "гнучку" новинку

Компанія Samsung Electronics повідомила про старт продажів смартфонів серії Samsung Galaxy S20 з 12 березня, спеціальне попереднє замовлення на пристрої доступне з 6 березня.

У компанії кажуть, що нові моделі GalaxyS20, Galaxy S20+ та GalaxyS20 Ultra мають нову систему камери зі штучним інтелектом, та найбільшим оптичним сенсором Samsung.

Також названі ціни на смартфони Samsung:

Galaxy S20: 26 999 грн (8/128 ГБ)

Galaxy S20+: 29 999 грн (8/128 ГБ)

Galaxy S20 Ultra: 37 999 грн (12/128 ГБ)

Вказується, що замовивши девайс серії Galaxy S20 з 11 лютого до 11 березня, покупець отримає бездротові навушники Galaxy Buds+ у подарунок. Також замовники матимуть змогу першими отримати своє передзамовлення — уже з 6 березня 2020 року і їм дається можливість купити смартфон із розстрочкою до 25 місяців.

Samsung Galaxy S20 захищені системою Knox — платформою, що охороняє девайс на рівні чипів і програм. У серії S20 доступний інтуїтивний інтерфейс One UI 2 та декілька сервісів для квартири та здоров'я.

У той же час гнучкий Galaxy Z Flip, створений із використанням прихованого шарнірного механізму, має дисплей з діагоналлю 6.7 дюйма і складається у компактний форм-фактор.

"Galaxy Z Flip – це наступний крок у розвитку гнучких смартфонів, що зробив Samsung, ми пропонуємо новий форм-фактор, дисплей і найголовніше — новий досвід користування. Завдяки унікальному дизайну та досвіду використання Galaxy Z Flip є втіленням абсолютно нового підходу до мобільних пристроїв і можливостей, які вони дають користувачу", — сказав президент і голова відділу мобільних комунікацій Samsung Electronics, д-р Те Мун Ро.

Galaxy Z Flip має гнучкий Infinity-O – дисплей, створений із запатентованого Samsung гнучкого надтонкого скла (Ultra Thin Glass, UTG). Дисплей має центральний виріз і з співвідношенням сторін 21.9:9. Смартфон дає можливість зйомки під будь-яким кутом без використання додаткових пристроїв, також камера дає можливість вести відеозапис у форматі 16:9.

У згорнутому вигляді дата, час і рівень заряду виводяться на зовнішній дисплей, також можна легко відповідати на дзвінки або повідомлення, не розгортаючи пристрою. Також пристрій може працювати у мультивіконному режимі.