RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Керівник генпідрядника Василь Олійник розповів про секрети будівництва для "Stolitsa Group" - відео

Як "Stolitsa Group" готується до здачі об’єктів інвесторам, які технології використовує, які середні темпи будівництва та чи готові вже квартири.

Про це розповів у інтерв’ю керівник генпідрядника Василь Олійник.

"Наведу приклад будівельного майданчика ЖК "Варшавський". Роботи проводяться практично весь світловий день. Працюють близько 400 працівників різних професій. Одночасно триває весь спектр робіт: від спорудження каркасу — до оздоблювальних робіт у підігрітих приміщеннях. Зараз можна побачити проведення благоустрою, а також збудований п’ятиповерховий паркінг, який буде введений в експлуатацію наприкінці цього року", - показує Василь Олійник.

Комплекс облаштовують пішохідною, велосипедною, ігровою зонами та спортивним майданчиком, а вже здані квартири ретельно перевіряють фахівці на предмет наявності недоліків.

Крім житлових будинків, на які звертають увагу, є також унікальний об’єкт на вулиці Кирилівській (екс-Фрунзе) – офісний центр, де наразі розташований телеканал 1+1.

"Це унікальний проєкт, до якого були залучені спеціальні матеріали і технології. Приміщення було споруджене в тісних умовах, проте ми викрутилися. Можна сказати, що це наш предмет гордості", – зазначає Олійник.