RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Vodafone вклав рекордні інвестиції в 4G

2018 рік пройшов в Україні під знаком 4G - мобільного інтернету четвертого покоління,тому невидково саме мобільний зв'язок зібрав рекордні інвестиції в економіку країни.

Про це пише видання Dialogue.

Один з лідерів ринку - мобільний оператор Vodafone Україна, відзвітував про рекордні інвестиції в розвиток інфраструктури з моменту початку будівництва мереж швидкісного мобільного інтернету: вони склали 21,6 млрд грн. За результатами 2018 року, 85% жителів України мали можливість скористатися 3G зв'язком Vodafone, і 45% українців отримали доступ до послуг 4G Vodafone.

Наслідком таких масштабних інвестицій в будівництво мережі стало стрімке зростання кількості data-користувачів і споживання послуг передачі даних серед користувачів мобільного зв'язку. Клієнти Vodafone стали використовувати в два рази більше трафіку, ніж роком раніше і виявилися найактивнішими інтернет-користувачами - в середньому дата-клієнт Vodafone використовує 3,2 ГБ трафіку на місяць.

Таке активне використання інтернету стимулювали і вигідні тарифи Vodafone: наприклад, лінійка Super Net з великим об'ємом інтернет-трафіку для клієнтів передоплати, нові тарифи для контрактних клієнтів компанії, збільшення пакетів мобільного інтернету в бізнес тарифах компанії. Тарифи Vodafone користуються популярністю у абонентів і стали найдоступнішими в Україні.

Рекордні на ринку інвестиції забезпечують технологічне лідерство Vodafone і гарантують клієнтам компанії не тільки безперебійну роботу мобільного зв'язку і data послуг, але й надійну платформу для запуску нових технологічних послуг на базі 4G.