RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

В Україні розповіли, коли запустять поїзд в Угорщину: розклад і ціна квитка

Перший рейс потяг Мукачево-Будапешт зробить 9 грудня, він курсуватиме щодня.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив в.о. голови правління АТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов.

"Довгоочікуваний перший рейс сполученням "Мукачево-Будапешт" стартує з 9 грудня цього року. Це буде щоденний прямий безпересадочний маршрут. Рухомий склад, який курсуватиме на євроколії, належить Угорській залізниці. Ми зі свого боку побудували окрему платформу, відремонтували дороги, засоби сигналізації і зв'язку", - зазначив Кравцов.

За його словами, дорога з Мукачева в Будапешт буде займати близько 6 годин.

За розкладом, з Мукачева потяг відправлятиметься о 12.30 і прибуватиме в 18.27 в Будапешт. З Будапешта відправлення в 7.23, прибуття в Мукачево о 15.20.

За словами Кравцова, на Мукачево "Укрзалізниця" має великі плани.

"Там маємо розвинуту мережу залізничного сполучення з усіма регіонами України, і створення мережі поїздів до ЄС дозволяє створити потужний хаб для таких перевезень. Зараз ведемо переговори з колегами з Чехії та Словаччини для запуску маршруту в Прагу", - сказав він.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", через величезні черги біля залізничних кас, які виникли в результаті збою в програмі онлайн-продажу квитків в "Укрзалізниці", кілька десятків пасажирів не встигли на свій потяг. Також пасажири "Укрзалізниці" розлючені відсутністю квитків на курортні напрямки в передноворічні дні.